.
Κατηγορία Bottpower
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011 12:21

Bottpower BOTT 1

 

Βασισμένη σε Buell

 
H Bottpower είναι μία Ισπανική εταιρία η οποία απ’ ότι φαίνεται γνωρίζει πώς να κατασκευάσει μία μοναδική μοτοσυκλέτα. Η Bott XR 1 προσφέρει ένα διαφορετικό στυλ βασισμένο στις flat track racer, παρόμοιο της Harley-Davidson XR1200. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι one-off, μία και μοναδική δηλαδή, βασισμένη σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου κατασκευαστή και ανταλλακτικά από Buell. Από την προαναφερθείσα προέρχονται οι αναρτήσεις, οι τροχοί, τα φρένα και το ψαλίδι, όπως και ο κινητήρας που αποδίδει 100 ίππους. Με περισσότερους ίππους και λιγότερα κιλά από την αντίπαλο Harley Davidson XR 1200, το Bott 1 δείχνει προκλητικό και σίγουρα πιο σπορ από την πρόταση του Milwaukee.

Πιθανότατα το τελικό σχέδιο θα είναι διαφορετικό από αυτό που παρουσιάζουμε εδώ. Η ιδέα για την κατασκευή της μοτοσυκλέτας ανήκει στον Ramón Bellosta, αυτόν που κατασκεύασε και το πλαίσιο. Στόχος ήταν να σχεδιαστεί μία μοτοσυκλέτα ελαφριά και βολική για παιχνίδι. Με αντίπαλο την Harley που ζυγίζει 80 περισσότερα κιλά (250kg – 170kg) και με πιο γρήγορα χαρακτηριστικά πλαισίου, φαίνεται πως η Bottpower πετυχαίνει το σκοπό της.

Η μοτοσυκλέτα βρίσκεται ακόμη στα στάδια της εξέλιξης και ανάλογα με το ενδιαφέρον του κόσμου θα αποφασιστεί αν θα μπει στην παραγωγή. Το πιθανότερο είναι να κατασκευαστεί ένα κιτ το οποίο θα μετατρέπει τις Buell σε Bott XR1 για τους πιο ανήσυχους…

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Bottpower Bott XR1 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon