.
Κατηγορία Benelli
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 20:00

Benelli – Ρίχνει νέο και «μεγάλο» παπί στην αρένα της κατηγορίας

Η Benelli φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την πρόταση της σε μια από τις πλέον «φλέγουσες» κατηγορίες των δυο τροχών. Τα… παπιά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής αντιπροσωπείας, το χρηστικό δίτροχο της ιταλικής εταιρείας δεν θα «τσιγκουνεύεται» τα κυβικά και την ισχύ. «παίζοντας» στο φάσμα των 180 κ.εκ. σε αρμονία με τους Euro5 κανονισμούς.

Ανάλογα κορυφαίος αναμένεται για την κατηγορία ο εξοπλισμός του ενώ όπως είναι αναμενόμενο θα συνοδεύεται από αρκετά ηλεκτρονικά βοηθήματα καθώς και χαρακτηριστικά που το φέρνουν κοντά στο σύμπαν της μοτοσυκλέτας, όπως μεγάλους τροχούς και ανεστραμμένα καλάμια.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα επανέλθουμε με περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 20:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon