.
Κατηγορία Akrapovic
Τρίτη, 17 Μαϊος 2011 12:05

Akrapovič Morsus - Έβγαλε μοτοσυκλέτα!

 


Εκλεπτισμένη custom

 Γνωρίζουμε την Akrapovic ως κορυφαία κατασκευάστρια εξατμίσεων για sport εφαρμογές. Πολλές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τόσο στην ταχύτητα, MotoGP, WSBK,, όσο και στους αγώνες off road, χρησιμοποιούν εξατμίσεις της Σλοβένικης Akrapovic. Τώρα, η Akrapovic εισέρχεται στην μοτοσυκλετιστική σκηνή επιλέγοντας την κατηγορία των custom – chopper μοτοσυκλετών. Η Akrapovic Morsus, είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της εταιρίας και κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Dreamachine Motorcycles.

Στόχος οι Harley

Βασίζεται σε έναν κινητήρα S&S χωρητικότητας 113 κυβικών ιντσών, που ισούται με 1.852cc, στα “δικά μας” νούμερα, με την ιπποδύναμη να φτάνει τους 114 ίππους, χρησιμοποιώντας φυσικά εξατμίσεις της…Akrapovic!
Ο σχεδιασμός της μοτοσυκλέτας είναι μοντέρνος αλλά αυτό που κάνει την σημαντική διαφορά σε αυτή την custom, είναι το μοναδικό σύστημα εξάτμισης. Απ’ ότι φαίνεται, η Akrapovic ενδιαφέρεται με αυτή την μοτοσυκλέτα να προβάλλει τα συστήματα εξατμίσεων που κατασκευάζει για τις Harley Davidson και άλλες τέτοιους στυλ μοτοσυκλέτες. Στην Αμερική άλλωστε, οι κατασκευαστές custom, ανώνυμων μοτοσυκλετών, είναι πάρα πολλοί και η αγορά προσφέρεται για υψηλά νούμερα πωλήσεων, κάτι στο οποίο αποσκοπεί η εταιρία.
Αναμφίβολα η Akrapovic Morsus είναι εντυπωσιακή, πανέμορφη και μοναδική. Πιθανότατα όμως η εταιρία δεν θα εισχωρήσει σε “ξένα χωράφια”, θέλοντας να διατηρήσει καλές σχέσεις με τα εργοστάσια μοτοσυκλετών, διατηρώντας συνεργασίες.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Akrapovic Full Moon Concept »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon