.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 11:34

Arai test ride

 


Δοκίμασε πριν αγοράσεις!

 

Τώρα μπορείς να αγοράσεις το ARAI ΚΡΑΝΟΣ μετά από test-drive στο δρόμο.


«ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ» είναι για χρόνια η συμβουλή της ARAI HELMET για τους πελάτες. Μόνο όταν έχεις εμπειρία από την άνεση και ευκολία ενός γνήσιου ARAI, μπορείς πραγματικά να εκτιμήσεις τη διαφορά που προσφέρει  ένα ARAI . Μαζί  με τις συμβουλές του εκπαιδευμένου dealer, το να δοκιμάσεις το κράνος στο κανονικό σου μέγεθος, προσφέρει την καλύτερη εγγύηση για την τέλεια εφαρμογή του .  Αλλά και αν γίνει αυτό, παραμένει μια ακόμη επιθυμία: Η φιου κράνους σε πραγματικές συνθήκες, στην οδήγηση στο δρόμο, κάτι που μπορεί να γίνει πλέον με ένα Arai.

TEST ΔΡΟΜΟΥ για το καινούριο σου ARAI !

Αυτή η νέα ιδέα έγινε πραγματικότητα. Πιστεύουμε  ακράδαντα ότι η δοκιμή ενός κράνους ARAI κάτω από πραγματικές συνθήκες αποτελεί το πιο δυνατό επιχείρημα αγοράς. Όταν ο πελάτης δοκιμάσει την βραβευμένη  άνεση (JP POWER) επί 12 συνεχόμενα χρόνια, ενός  κορυφαίου ARAI , θα είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει σε ένα συνηθισμένο κράνος!

Γιατί μόνο τότε η απίστευτη άνεση και η τέλεια εφαρμογή θα μπορέσει να εκτιμηθεί σε πραγματικές συνθήκες δρόμου  Το πρόβλημα φυσικά για τους dealers είναι πως, η προσφορά ενός κράνους για δοκιμή σε κάθε πελάτη είναι πολύ ακριβή υπόθεση.

Πως λειτουργεί το test?

Είναι ξεκάθαρο. Ως εισαγωγείς προσφέρουμε στους dealers μας ένα full set από Quantum. Ένα πλήρες SET περιλαμβάνει 5 μεγέθη (XS, S, M, L, XL).Τα κράνη προσφέρονται σε κίτρινο χρώμα μαζί με το κείμενο «RIDE BEFORE YOU BUY» !!!

Τα κράνη DEMO προσφέρονται σε πελάτες που ζητούν την εμπειρία ενός ARAI  κάτω από πραγματικές οδηγικές συνθήκες.

 

MC motor import S.A.

www.mcmotor.gr

Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 15:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προσφορές σε ARAI! Suomy 2011 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon