.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 11:54

Κράνος Suomy Speedstar

 

Για απαιτητικούς αναβάτες

Το Speedstar, ανήκει στην κατηγορία Sport Touring και ενσωματώνει 20 χρόνια εμπειρίας της Suomy στην κατασκευή ποιοτικών κρανών. Το Speetstar δοκιμάστηκε σε αεροδυναμική σήραγγα και σε πραγματικές συνθήκες, με τις δοκιμές να δίνουν τελικά αυτή τη δυναμική σχεδίαση στο κέλυφός του, ιδανική ισορροπία και κατανομή βάρους κατά την οδήγηση και χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση (CX 0.45).

suomy speedstar amlet matt red

Το κέλυφός του είναι κατασκευασμένο από Kevlar, ανθρακονήματα και fiberglass (tricarboco) για ελάχιστο δυνατό βάρος και μέγιστη ασφάλεια, ενώ το εσωτερικό από πολυστερίνη έρχεται σε δύο μεγέθη Large και Medium.

Με νέας σχεδίασης ζελατίνα κατηγορίας “Optical Calss 1”  με μεταβαλλόμενο πάχος που εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα, χωρίς αλλοιώσεις προς κάθε κατεύθυνση.

Εξοπλισμένο με μεγάλη πτυσσόμενη φιμέ ζελατίνα που καλύπτει όλο το οπτικό πεδίο του αναβάτη, το Speedstar φέρει D-Ring στο λουράκι για το δέσιμό του και νέο μηχανισμό κλεισίματος για τη ζελατίνα για μεγαλύτερη ασφάλεια και απομόνωση από τον αέρα. Διαθέσιμο σε εννέα διαφορετικούς χρωματισμούς.

MC Motor Import SA

Τηλ.: 210 7212986

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 11:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Bycity Roadster Κράνος Arai QV-Pro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon