.
Κατηγορία Μοτοσυκλέτες
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 12:10

Ducati Scrambler – Επαναπροσδιορίζοντας το νεορετρό!

Ποιος είπε ότι τα νεορετρό θα πρέπει να είναι βαρετά; Αργά; Αδιάφορα; Η Ducati δεν συμφωνεί με τίποτα απ όλα αυτά και η δική της προσέγγιση σε αυτή την πολύ δημοφιλή κατηγορία έγινε με βάση το στοιχείο που την χαρακτηρίζει: το πάθος!

Αντλώντας έμπνευση από την μακρόχρονη ιστορία της, δημιούργησε την οικογένεια των Scrambler, πετυχαίνοντας έναν ισορροπημένο συγκερασμό νοσταλγικής εμφάνισης και σύγχρονου δυναμισμού. Πυρήνας των Scrambler, δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο πέρα από τον θρυλικό αερόψυκτο L2 Desmo, με τα μοναδικά χαρακτηριστικά απόδοσης. Ραφιναρισμένος βάση των σημερινών standard, αλλά διατηρώντας αναλλοίωτη την ξεχωριστή του αίσθηση, εξοπλίζει τέσσερις εκδόσεις μοντέλων:

Icon

lato sx o 1920x1240

Το Icon είναι ο γεννήτορας της συγκεκριμένης οικογένειας μοντέλων και η έκδοση με τον πιο all-round χαρακτήρα. Φυσικά η εξέλιξη του είναι συνεχής και στην σημερινή μορφή του, φέρει LED φώτα με DRL λειτουργία προβολέα, δικάναλο cornering ΑΒS, νέα σέλα με βελτιώμενα επίπεδα άνεσης και τροχούς αλουμινίου από την μεγαλύτερη έκδοση Scrambler 1100. Το Icon είναι μια πανέμορφη μοτοσυκλέτα, ικανή να ανταποκριθεί σε ένα ευρύ πεδίο χρήσεων. Καθημερινή μετακίνηση στην πόλη, μικρές και μεγάλες βόλτες, διάσχιση χωμάτινων διαδρομών, ταξίδια σε επαρχιακούς δρόμους και φυσικά γρήγορη οδήγηση στα στροφιλίκια. Όλα αυτά, διατηρώντας σε κάθε περίπτωση υψηλά ποσοστά διασκέδασης, ευκολίας και ασφαλείας.

Café Racer

cafe racer sx 1920x1240

Clip on, αφαιρούμενος “κοκοβιός” για μονόσελο look και στιλιστικά στοιχεία που εντάσσονται σε μια εκ των δημοφιλέστερων τάσεων στην ευρύτερη κατηγορία των νεορετρό: τα café racer μοντέλα. Εδώ οι γρήγορες βόλτες είναι το ζητούμενο και η αναζήτησης της αδρεναλίνης σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε άνοιγμα του δρόμου και σε κάθε στροφή. Το στιβαρό πλαίσιο και το know-how της Ducati σε ότι αφορά στη στήσιμο, προσδίδουν φυσικά πόντους σε αυτή την χρήση, η οποία ενισχύεται από την τοποθέτηση sport ελαστικών Pirelli Diablo Rosso III, σε διαστάσεις 120/70 και 180/55, που “αγκαλιάζουν” πανέμορφες ακτινωτές ζάντες 17 ιντσών, μπροστά και πίσω. Το Café Racer απευθύνεται στους αναβάτες που θέλουν δυναμισμό, sport συμπεριφορά αλλά και εμφάνιση.

Desert Sled

desert lato dx 1920x1240

Εκτός δρόμου υπάρχει ένας κόσμος που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις και το Desert Sled αποτελεί το όχημα σου. Εξερεύνησε περιοχές και προσέγγισε μοναδικής ομορφιάς μέρη ή απλά διασκέδασε με τις χαρές που μόνο η Off-Road οδήγηση μπορεί να προσφέρει. Το Desert Sled έχει ενισχυμένο πλαίσιο, τιμόνι μεταβλητής διατομής, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Kayaba με μεγάλες διαδρομές, ψηλά φτερά και προστατευτικά, ακτινωτούς τροχούς 19 και 17 ιντσών, καθώς και ελαστικά με χωμάτινη χάραξη, Pirelli Scorpion Rally, σε διαστάσεις 120/70 και 170/60. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με κάτι άλλο, απλά σχεδίασε την διαδρομή σου και ετοιμάσου για περιπέτεια και διασκέδαση, σε ένα νέο πεδίο μοτοσυκλετιστικής δράσης!

Full Throttle

full throttle lato sx 1920x1240

H τέχνη της πλαγιολίσθησης, η αδρεναλίνη... Το Full Throttle φτιάχτηκε για όλα αυτά, ακoλουθώντας τα πρότυπα των αγώνων flat track. Mοναδική διχρωμία κίτρινου – μαύρου, πλαϊνά number plates και κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, διαμορφώνουν μια έκδοση που μοιάζει έτοιμη να στηθεί στην γραμμή εκκίνησης μια οβάλ σχήματος, χωμάτινης πίστας. Το σενάριο δεν είναι φανταστικό, θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει πραγματικότητα, αφού το φαρδύ τιμόνι, τα ελαστικά Pirelli MT60RS και η απόδοση του δικύλινδρου desmo, είναι στοιχεία που ταιριάζουν άριστα σε αυτό το περιβάλλον! Είσαι έτοιμος να μετατρέψεις την πιο αδιάφορη αλάνα σε ένα πεδίο οδηγικής απόλαυσης;


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 12:31

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon