.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 09:09

Arai Chaser V - Giugliano

 

Η εξέλιξη ενός θρύλου

 

Η ρέπλικα του David Giugliano έρχεται και στο Chaser –V από την ARAI, ένα κράνος το οποίο σχεδιάστηκε από την αρχή, σε κάθε του λεπτομέρεια, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχημένη του πορεία. Διαθέτει νέα, πλατύτερη ζελατίνα, στα πρότυπα του RX 7 GP, με βελτιωμένο εύρος όρασης για περισσότερη ασφάλεια. Νέο είναι και το σύστημα εξαερισμού για ταχύτερη εκροή του θερμού αέρα, για απόλυτη άνεση στην πολύωρη χρήση. , με αεραγωγό τριών θέσεων στην περιοχή του σαγονιού. 

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του, με το Facial Contour System (FCS) που αγκαλιάζει τις γωνίες του προσώπου χωρίς να σφίγγει. Τα πλαϊνά μαξιλάρια αφαιρούνται εύκολα και πλένονται, ενώ διατίθενται σε διαφορετικά πάχη για απόλυτη εξατομίκευση.

Το εξωτερικό κέλυφος του Charer – V έχει ειδική σχεδίαση ώστε ο αέρας να ρέει ανεμπόδιστος, μειώνοντας έτσι τις αναταράξεις, ενώ ταυτόχρονα είναι σκληρό ώστε να διαχέει τη δύναμη μια ενδεχόμενης πρόσκρουσης. Η ασφάλιση γίνεται με κρίκο τύπου D, πατέντα που διατήρησε για μία εικοσαετία η Arai και έτσι εξασφαλίζει το ιδανικό δέσιμο στο κεφάλι του αναβάτη.

Το ARAI Chaser V - Giugliano είναι ένα ιδαίτερα εντυπωσιακό κράνος, με το λευκό, το πράσινο και το κόκκινο ως κυρίαρχα χρώματα. Θα το βρείτε σε τιμή προσφοράς, με μια βόλτα από το κατάστημα της MC Motor Import, αλλά και ηλεκτρονικά, κάνοντας την παραγγελία σας εδώ. 

 

MC motor import S.A.

www.mcmotor.gr

Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 11:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Arai RX-7V Κράνος Hebo Stiker »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon