.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 14:13

Caberg – Γιορτάζει τα 50 χρόνια με το νέο Drift EVO II και μια σημαντική καινοτομία

Η CABERG SpA, κορυφαίος κατασκευαστής κρανών μοτοσικλετών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους εορτασμούς της 50ης επετείου της φέτος. Ιδρύθηκε το 1974 στο Μπέργκαμο, το όνομα CABERG προέρχεται από το "CAschi di BERGamo" (μετάφραση σε "Κράνη από το Μπέργκαμο"). (δελτίο τύπου)

Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά ορόσημα και συνέχισε να καινοτομεί στον σχεδιασμό και την τεχνολογία των προϊόντων της, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους μοτοσυκλετιστές σε όλο τον κόσμο.

Για πέντε δεκαετίες, η CABERG έχει δεσμευτεί να παρέχει στους μοτοσυκλετιστές σε όλο τον κόσμο κράνη που συνδυάζουν ασφάλεια, άνεση και στυλ, χάρη στην αδιάκοπη Έρευνα και Ανάπτυξη λύσεων αιχμής και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.

Ένα από τα μεγάλα δυνατά σημεία της CABERG ήταν πάντα η έμφυτη ικανότητά της να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Πάνω από μισό αιώνα, η CABERG έχει καταφέρει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε μοτοσικλετιστή, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα κρανών κατάλληλα για κάθε τύπο οδήγησης και τρόπο ζωής.

Χάρη στη συνεχή προσοχή στις τάσεις και στις απαιτήσεις των μοτοσικλετιστών, η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει προϊόντα αιχμής που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ασφάλειας και άνεσης κάθε λάτρη των δίτροχων.

Από τα πρώτα της μοντέλα, η CABERG έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ενός διαφορετικού κοινού σε όλο τον κόσμο με ελκυστικές γραμμές και προηγμένες τεχνολογικές λύσεις. Το 1992, η εταιρεία σημείωσε μια καμπή στον τομέα του κράνους μοτοσικλετών παρουσιάζοντας το «292 Unlimited» – το πρώτο σπαστό-ανοιγόμενο κράνος που παρήχθη στην Ιταλία και μόλις το δεύτερο στον κόσμο. Έκτοτε, η CABERG συνέχισε να λανσάρει πολυάριθμα επιτυχημένα μοντέλα, καθιστώντας ένα αδιαμφισβήτητο συνώνυμο της ασφάλειας, της υψηλής τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Τα επόμενα χρόνια, η εταιρεία από το Μπέργκαμο συνέχισε να εισάγει μια σειρά από καινοτομίες στον τομέα του κράνους μοτοσικλετών. Το 1998 ήρθε το επαναστατικό ανοιγόμενο μοντέλο "Just One", το πρώτο κράνος με προστατευτικό για το πηγούνι που ανοίγει με ένα μόνο κουμπί. Το 2002, η CABERG παρουσίασε το "Downtown", ένα jet εξοπλισμένο με ενσωματωμένο αλεξήλιο σε μορφή ζελατίνας ματιών, και έγινε μια από τις πρώτες εταιρείες στον κόσμο που ανέπτυξαν κράνη με αυτήν την τεχνολογία. Το 2003 κυκλοφόρησε το «Justissimo», ένα αναδιπλούμενο κράνος με ενσωματωμένη αντηλιακή ασπίδα σε μορφή γείσου, το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε κράνος τζετ.

Για το 2005, η CABERG παρουσίασε το μοντέλο "Solo", το οποίο φέρει ενσωματωμένη αντηλιακή ασπίδα σε σχήμα προσωπίδας για κράνος ολόσωμου προσώπου. Στη συνέχεια, το 2014, μπροστά από την εποχή της για άλλη μια φορά, η CABERG παρουσίασε το μοντέλο "Tourmax" στον κόσμο, ως το πρώτο αναδιπλούμενο κράνος με γείσο, αφιερωμένο στον κόσμο του dual sport.

Αυτή είναι μόνο μια σύντομη λίστα με τις πολλές καινοτομίες και τάσεις που έφερε η CABERG στον τομέα των κρανών με δύο τροχούς, μέχρι τα πιο πρόσφατα μοντέλα που κυκλοφόρησαν την τελευταία δεκαετία, έχοντας καθιερώσει το τρέχον επίπεδο και τη θέση της CABERG στην μοτοσικλέτα υψηλής ποιότητας αγορά κράνους ως η μάρκα αναφοράς για τους λάτρεις των μοτοσυκλετών σε όλο τον κόσμο.

­

Για να τιμήσει την 50ή επέτειό της, η CABERG παρουσιάζει περήφανα το νέο της ναυαρχίδα, το «Drift EVO II». Αυτό το full-face κράνος από fiberglass και carbon αντιπροσωπεύει το επίπεδο αριστείας όσον αφορά το σπορ στυλ και την τεχνολογία που διαθέτουν σήμερα τα κράνη της μάρκας CABERG.

Όχι μόνο ο σχεδιασμός και το στυλ διακρίνουν αυτόν τον μισό αιώνα. Πράγματι, η CABERG έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στην ασφάλεια του κράνους μοτοσικλετών φέτος, λανσάροντας τη νέα τεχνολογία CABERG SOS MEDICAL ID στην αγορά. Αυτή η καινοτόμος συσκευή βρίσκεται μέσα στο νέο κράνος "Drift EVO II" full-face, ικανό να παρέχει όλες τις προσωπικές, ιατρικές και επείγουσες πληροφορίες επικοινωνίας που μπορεί να είναι χρήσιμες για τους διασώστες σε περίπτωση ατυχήματος.

Η CABERG ήταν πάντα αφοσιωμένη στη μέγιστη ασφάλεια των κρανών της και να προσφέρει στους μοτοσυκλετιστές προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Χάρη στο σύγχρονο, πιστοποιημένο εργαστήριό της, η εταιρεία πραγματοποιεί όλες τις συνήθεις δοκιμές που απαιτούνται από το πρότυπο ECE 22.06, μαζί με πρόσθετους ελέγχους για την επαλήθευση νέων υλικών και τεχνικών λύσεων.

Επιπλέον, η CABERG είναι μια εταιρεία δεσμευμένη στη βιωσιμότητα και τον σεβασμό των εταιρικών αξιών, οι οποίες έχουν ισχυρές ρίζες στο DNA της εταιρείας που εδρεύει στο Μπέργκαμο. Οι εταιρικές πολιτικές της CABERG ενθαρρύνουν πολιτικές ποιότητας και περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την ορθολογική χρήση της ενέργειας, τη διατήρηση των φυσικών πόρων και τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων. Όχι μόνο αφοσιωμένη στη διασφάλιση της υψηλότερης ποιότητας των προϊόντων της, η CABERG ασκεί επίσης και ενσωματώνει σταθερά στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες υπεύθυνη συμπεριφορά σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές πολιτικές για τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον χώρο εργασίας.

Η επιτυχία της CABERG αυτά τα πρώτα 50 χρόνια κατέστη δυνατή χάρη στην εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών, των εργαζομένων και των επιχειρηματικών εταίρων της σε περισσότερες από 60 χώρες.

Ως εκ τούτου, η εταιρεία επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην μισό αιώνα επιχειρηματικής της επιτυχίας, καθώς δεσμεύτηκαν χθες και σήμερα να προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας συνώνυμα της ασφάλειας και καινοτομία ικανή να μεταδώσει το πάθος και τις αξίες της CABERG, ενσωματωμένα σε κάθε κράνος σε δρόμους σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 14:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon