.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 11:56

Moto Πήγασος – Τα 3 νέα μοντέλα Yohe με προδιαγραφές ECER 22.06 στην Ελλάδα

ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ Η ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΝΩΝ YOHE ΜΕ 3 ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ECE R 22.06 (δελτίο τύπου).

Στα τέλη Ιουλίου θα παραληφθούν και θα ξεκινήσει η διάθεση 3 νέων μοντέλων της YOHE στην Ελληνική αγορά. Παράλληλα συνεχίζεται η επιτυχημένη πορεία του FLIP-UP 935SV.

Η YOHE HELMETS είναι κορυφαίος κατασκευαστής κρανών με ετήσια παραγωγή άνω των 4 εκατομμυρίων τεμαχίων.

Διαθέτει 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που αφορούν σχεδιαστικά και τεχνολογικά διεθνή επιτεύγματα και έχει αναπτύξει και κατασκευάσει περισσότερα από 120 δικά της διαφορετικά μοντέλα κρανών όλων των τύπων.

Η YOHE είναι ο κύριος προμηθευτής 50 και πλέων διασημότερων brands παγκοσμίου φήμης.

Στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ που είναι ο αποκλειστικός της αντιπρόσωπος και με το δικό της brand “YOHE” οδηγεί τις εξελίξεις μέσω ενός συνεχώς αυξανόμενου δικτύου συνεργατών-καταστημάτων και απολαμβάνει της συνεχώς αυξανόμενης δημοφιλίας, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ με μόνο 2 χρόνια παρουσίας και 4 έως τώρα διαφορετικά μοντέλα.  

  

ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

YOHE CARBON 101SV

Θα διατίθεται με διάφανο γυαλιστερό βερνίκι  όπου θα είναι εμφανή το CARBON που χρησιμοποιείτε. Με τιμή προσφοράς από 350 € μόνο 289,90 €, θεωρείται στην κατηγορία του και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο εκτός ανταγωνισμού.

Στην τιμή προσφοράς των 289,90 € θα συμπεριλαμβάνετε ως δώρο μία φιμέ εξωτερική ζελατίνα και μία racing μπαλακλάβα (All season / One size).

YOHE 910SV

Θα διατίθεται σε λευκό γυαλιστερό (Pearl white), μαύρο ματ, titanium γκρι και το εικονιζόμενο γραφικό.

YOHE 868-2SV

Θα διατίθεται σε λευκό γυαλιστερό (Pearl white), μαύρο ματ και titanium γκρι.

YOHE FLIP-UP 935SV

Τιμή για μονόχρωμα: € 99,90 - Τιμή για γραφικά: € 109,90 μαζί με ένα BLUETOOTH (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) ειδικά σχεδιασμένο για αναβάτες μοτοσυκλετών.

ΤΑ FLIP-UP ΚΡΑΝΗ YOHE 935SV, ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ECE22.06 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΑΠΟ 99,90 ΕΥΡΩ) ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ & ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΙΜΗΣ, ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΙΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ BLUETOOTH HQ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ 2 ΚΙΝΗΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Η συγκεκριμένη συσκευή BLUETOOTH προσφέρει πλήρη πρακτική διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και μουσικής, με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

Με μικρόφωνο HD, ακουστικά Hi-Fi και λειτουργία hands-free μπορεί πραγματικά να σας λύσει τα χέρια.
Διαθέτη λειτουργία ηχητικών φωνητικών προτροπών-επιβεβαιώσεων στα Αγγλικά για εύκολη χρήση και ρύθμιση. Συμπεριλαμβάνεται φυλλάδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά.

              

Δείτε από τον ακόλουθο σύνδεσμο όλα τα διαθέσιμα χρώματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κρανών αναλυτικά.

https://motopegasus.com/product-category/motorcycle-helmets/yohe-helmets/

Επικοινωνία για ενημέρωση και παραγγελίες: 210 4221060 ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, Ελ. Βενιζέλου 26, Καλλιθέα - ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Hebo Zone 5 H-Type Hebo - Νέο κράνος TRIAL ZONE 5 AIR LINE - HC1128 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon