.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 07:50

Airoh Mathisse - Προστατευτικό «πολυεργαλείο»

Θεωρούμενο ένα από τα καλύτερα κράνη της Airoh, το Mathisse ξεχωρίζει για τις γραμμές του, οι οποίες συνιστούν ένα μοναδικού τύπου κράνος.

Η πρώτη έκδοση το 2002, είχε απόλυτη επιτυχία χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση και το 2021 το Mathisse πήρε το σημερινό και καινοτόμο σχήμα του, με τεχνολογικά προηγμένα συστήματα.

Η πολυμορφία είναι αναμφισβήτητα η πραγματική δύναμη του Mathisse, το οποίο μπορεί να φορεθεί σε τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις για να προσαρμόζεται σε διαφορετικές οδηγικές και κλιματικές συνθήκες. Σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει εύκολα και γρήγορα τη διαμόρφωση του κράνους με μια κίνηση του χεριού, καθώς το προστατευτικό μέρος του πηγουνιού μπορεί να περιστρέφεται 180 μοίρες, ένας μηχανισμός ανεξάρτητος από αυτόν της προσωπίδας, που σταματά στο πίσω μέρος του κελύφους, επιτρέποντας στο κράνος να είναι πιο αεροδυναμικό χωρίς να παραμελείται η κομψότητα.

air23b.jpg

Με αυτόν τον τρόπο, το Mathisse μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικές συνθήκες οδήγησης, προσαρμοζόμενο τόσο στην αστική χρήση όσο και στις βόλτες. Ο αναβάτης μπορεί να αλλάξει τη ρύθμιση του κράνους κατά βούληση, φορώντας το ως full-face κράνος, ως «jet» με το προστατευτικό του πηγουνιού ανοιχτό ή στην τρίτη διαμόρφωση χωρίς το γείσο, για μια πιο vintage εμφάνιση.

Ακόμα, για προστασία από το ηλιακό φως, το κράνος είναι εξοπλισμένο με Sun Screen Visor, ενώ ο φακός Pinlock, αποτρέπει το θάμπωμα. Επιπλέον, η προσωπίδα μπορεί να τοποθετηθεί σε λειτουργία κατά της ομίχλης, η οποία επιτρέπει τηνανακύκλωση του αέρα. Επιπλέον, είναι εξ ολοκλήρου καλυμμένη με αντιχαρακτική προστασία, διαθέσιμη και σε διαφορετικά χρώματα, ένα ανταλλακτικό ικανό να προσαρμόσει το προϊόν ανάλογα με τις διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες.

air23c.jpg

Ιδανικό για τους λάτρεις των εξορμήσεων, το Mathisse είναι Bluetooth Ready και περιλαμβάνει επίσης το Stop Wind, για περιορισμό της διείσδυσης αέρα και για προστασία από το κρύο. Επιπλέον, περιστρέφοντας το προστατευτικό του πηγουνιού κατά 180 μοίρες, το κράνος αποκτά ένα αεροδυναμικό και ισορροπημένο σχήμα, εξασφαλίζοντας έτσι ισορροπία ακόμα και όταν το κράνος είναι ανοιχτό, δίνοντας έμφαση στην απόλαυση της οδήγησης.

Το Mathisse έχει αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση, από υποαλλεργικό ύφασμα ενώ τελευταίο, αλλά σίγουρα εξίσου σημαντικό, η διπλή πιστοποίηση P/J με την οποία είναι εξοπλισμένο το Mathisse, κάτι που εγγυάται στον χρήστη μέγιστη ασφάλεια σε όποια κλίση και αν χρησιμοποιείται το κράνος.

Airoh Mathisse - Χαρακτηριστικά

Υλικό: HRT (υψηλής αντοχής θερμοπλαστικό)
Βάρος: 1675g ±50g
Μεγέθη κελύφους:
1ο κέλυφος: XS (53-54 cm), S (55-56 cm), M (57-58 cm)
2ο κέλυφος: L (59-60 cm), XL (61-62 cm), XXL (63 cm)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon