.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 11:46

HJC R-PHA 70 Kroon – Απόκτησέ το με γενναία έκπτωση στην τιμή, μόνο από τη Moto Market

Η HJC με την παρουσίαση του νέου κράνους R-PHA 70 προσφέρει όλες τις νέες καινοτομίες, σε ένα κράνος που συνδυάζει touring και αγωνιστική οδήγηση με όλες τις ανέσεις για τον πιο απαιτητικό αναβάτη.

Χαρακτηριστικά:

- P.I.M. PLUS: εξελιγμένο-προηγμένο κέλυφος από συνδυασμό ενισχυμένων υλικών , Carbon και Carbon-Glass Hybrid fabric, προφέροντας υψηλή απορρόφηση, μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στην κρούση.

- Σχεδιασμένο με αεροδυναμικό κέλυφος που ομαλοποιεί την κίνηση σε πλευρικούς ανέμους.

- SIDESPOILER: εκμεταλλεύεται σωστά το κάτω-πίσω μέρος του κράνους το οποίο αντιμετωπίζει υψηλή πίεση , μεγιστοποιεί την εκτόνωση του αέρα και παράλληλα βοηθάει της εκτροπή του πλευρικού αέρα.

- Άνω μπροστινοί πλευρικοί αεραγωγοί που σε συνδυασμό με το τούνελ του κελύφους του κράνους, δημιουργούν το φαινόμενο Venturi όπου εκτονώνει τον θερμό αέρα από το εσωτερικό του κράνους.

- Ο σχεδιασμός του κελύφους στο πάνω και πίσω μέρος μεγιστοποιεί την εκτόνωση του αέρα και προσδίδει σταθερότητα κατά την διάρκεια της οδήγησης ενώ η ανατομική του γραμμή στο κάτω μέρος δίνει απόλυτη εφαρμογή και άνεση στις κινήσεις.

- Ο μπροστινός κεντρικός αεραγωγός έχει δυνατότητα ρύθμισης για όλες τις θέσεις οδήγησης (από 5 έως 15 μοίρες).

- Εσωτερική αντιθαμβωτική ζελατίνα με εξελιγμένο κουμπί ρύθμισης τοποθετημένο στο πιο προσβάσιμο σημείο έτσι ώστε να γίνεται η χρήση του εύκολη ακόμα και με γάντια.

- Ζελατίνα με διευρυμένο οπτικό πεδίο και ενισχυμένο σύστημα στεγανοποίησης για το νερό, τον θόρυβο και την σκόνη με διπλό κούμπωμα κλειδώματος ασφαλείας.

- Η εσωτερική του επένδυση από Multicool Interior με εξελιγμένο αντιβακτηριδιακό ύφασμα παρέχει υψηλή απορροφητικότητα στην υγρασία και τον ιδρώτα σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

- Αφαιρούμενη και πλενόμενη εσωτερική επένδυση.

- Ζελατίνα έτοιμη με εσωτερική εσοχή έτσι ώστε να εφαρμόζει το SKIPFOG (αντιθαμβωτική) που προσφέρετε χωρίς χρέωση με την αγορά του κράνους.

- Δέχεται σύστημα Bluetooth.

- Σύστημα ασφαλείας Rapid-fire με τάχιστη απελευθέρωση της εσωτερικής επένδυσης (μάγουλα) σε περίπτωση ατυχήματος έτσι ώστε να μπορεί να αφαιρεθεί ανώδυνα το κράνος.

- Δοκιμασμένο σε αεροδυναμική σήραγγα της HJC.

- Προδιαγραφή ECE R-22.05.

- Βάρος 1350 (+/- 50) γρ.

Τιμή: €369.90 (από €449.90)

Βρείτε το HJC R-PHA 70 Kroon στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Moto Market

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 11:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon