.
Κατηγορία Περιφερειακά
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 23:25

Μανέτες Titax για Yamaha T-Max 500 08-14

 

Αναβάθμιση σε ένα εξάρτημα που έχουμε διαρκώς στο χέρι

 

 

Η εταιρεία Titax είναι μια από τις πιο γνωστές κατασκευάστριες ειδών μοτοσυκλέτας με μανέτες υψηλών προδιαγραφών. Σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην δημοκρατία της Τσεχίας κατασκευάζονται οι μανέτες Titax με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και κορυφαία υλικά από billet αλουμίνια αεροπορικού τύπου και κατεργασία CNC.

Όλες οι μανέτες Titax είναι αυστηρά πιστοποιημένες, ανθεκτικές και ελαφρές, δοκιμασμένες από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας κορυφαία αίσθηση στις αλλαγές ταχυτήτων αλλά και πλήρη έλεγχο στο φρενάρισμα της μοτοσυκλέτας μας.

Έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης (click to adjust) την ώρα που οδηγούμε, ώστε να επιτυγχάνεται ο πλήρης έλεγχος τους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αναβάτη ξεχωριστά.

Οι μανέτες Titax υπάρχουν σε 3 διαφορετικούς τύπους (Racing, GP, Street Fighter), δυο μήκη (κοντές, μακριές και αναδιπλούμενες μόνο για αγωνιστική χρήση) και σε 7 διαφορετικά χρώματα (Μαύρο, Ασημί, Χρυσό, Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο, Τιτάνιο).

Θα τις βρείτε στο κατάστημα:
TECNO-MOTO PERFORMANCE
Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474
Website: www.tecnomoto.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

titax manetes tmax 2

 

titax manetes tmax 3

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 23:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Rizoma αντίβαρα τιμονιού SHAD SH48 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon