.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 09:53

GOLDEN 4T 10W40 Ημισυνθετικό από την Perko

Από την Spectro, τον ηγέτη στη λίπανση του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Η Spectro® από το 1966 κατασκευάζει προϊόντα αιχμής. Το Golden 4 είναι κορυφαίο πολυαλφαολεφινικό (P.A.O) Group IV ημισυνθετικό λιπαντικό της Spectro που ξεπερνά κατά πολύ τις προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές. Προσφέρει, μεγάλη σταθερότητα στην λιπαντική του ικανότητα και κορυφαία αντοχή σε προσιτή τιμή. Η ειδική τους σύνθεση με νέα τεχνολογία Spectra-Syn, μειώνει τις τριβές, αποδίδοντας παράλληλα την μέγιστη ισχύ και επιτάχυνση. Προστατεύει τα κινούμενα μέρη όπως στρόφαλο, πιστόνια, εκκεντροφόρο σασμάν κλπ από υπερθέρμανση δημιουργώντας ένα αδιάσπαστο συνεχές φιλμ (Η αντοχή της μεμβράνης είναι αυτή που εμποδίζει τα μόρια λαδιού να απομακρυνθούν το ένα από το άλλο υπό πίεση). Σε μια περιοχή όπου συναντώνται δύο μεταλλικές επιφάνειες, η μεμβράνη λαδιού εμποδίζει να τρίβονται και να φθείρονται μεταξύ τους εξαλείφοντας τον φόβο μπλοκαρίσματος του κινητήρα (κόλλημα πιστονιού, χτύπημα μπιέλας κλπ.) Λιπαίνουν και προστατεύουν τους κινητήρες σε υψηλές στροφές και σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας. Το ιξώδες διατηρείται αναλλοίωτο, μειώνοντας τη συχνότητα απαιτούμενης αλλαγής του. δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες λειτουργίας της μηχανής.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Perko

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 09:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon