.
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 13:19

SP Connect – Η απόλυτη λύση για στερέωση smartphone ή GPS στη μοτοσυκλέτα

Η Μοτο Πήγασος διαθέτει στην αγορά την συλλογή των προϊόντων της αυστριακής SP Connect.

Το σύστημα της SP Connect κατέχει διεθνή πατέντα και είναι ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος τοποθέτησης και στερέωσης του smartphone σας ή του GPS σας. Προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων για το τηλέφωνό σας, παρέχοντας εύκολες εφαρμογές για μοτοσυκλέτα, ποδήλατο, τρέξιμο και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Η αυστριακή εταιρεία με τρομακτική εμπειρία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και κατασκευή υψηλής ποιότητας και αισθητικής εξαρτημάτων από πλαστικό και αλουμίνιο, είναι βασικός προμηθευτής των μεγαλυτέρων εργοστασίων κατασκευής οχημάτων όπως της BMW, MERCEDES, FORD κ.α. και διαθέτει μονάδες παραγωγής σε Ευρώπη και Ασία.

Το σύστημα SP CONNECT επιλέγεται ως επίσημος συνεργάτης από τις Piaggio, KTM, Ducati, Stromer, Cannondale, οι οποίες προωθούν ανάλογα προϊόντα της SP CONNECT σε όλο τον κόσμο, με τα δικά τους λογότυπα.

Η εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημος αποκλειστικός διανομέας Ελλάδος των προϊόντων της Αυστριακής SP CONNECT – Βάσεις και Θήκες στήριξης κινητών για μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και λοιπές δραστηριότητες.

Παρέλαβε και διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα της SP CONNECT και τις εφαρμογές τους για τα νεότερα και δημοφιλέστερα κινητά της αγοράς.

Πληροφορίες για ενημέρωση και παραγγελίες,

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ
Ελευθερίου Βενιζέλου 26, Καλλιθέα
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ
Τηλ. 210 4221060

Δείτε όλη τη γκάμα της SP Connect στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube