.
Κατηγορία Φρένα
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 10:22

SR - Νέα πάστα για τα τακάκια Brembo

Η Brembo παρουσιάζει τη νέα πάστα SR που θα αντικαταστήσει σταδιακά την SC με σημαντικά καλύτερη απόδοση.

Το νέο υλικό sinter SR ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των γρήγορων οδηγών που προτιμούν να έχουν αρκετά επιθετική απόκριση φρένων και υψηλή απόδοση: ο υψηλός συντελεστής τριβής, η πολύ καλή αίσθηση ισχύος στη μανέτα, ο σταθερός συντελεστής τριβής σε υψηλή θερμοκρασία, η σταθερότητα απόδοσης από την αρχή έως το τέλος και η μεγάλη διάρκειά τους καθιστούν αυτήν την πάστα ιδανική τόσο για χρήση πίστας όσο και δρόμου.

Είναι εξαιρετική επιλογή για όσους απαιτούν πάντα πολύ υψηλή απόδοση στο σύστημα φρένων τους, σε όλες τις συνθήκες.

Πιστοποίηση ECE R90

Το νέο υλικό SR καλύπτει τις προδιαγραφές του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ECΕ R90, ο οποίος έθεσε σταθερά πρότυπα, έτσι ώστε οι πελάτες που αγοράζουν τα πιστοποιημένα προϊόντα φρένων aftermarket μπορούν να είναι σίγουροι ότι αυτά
είναι της ίδιας υψηλής ποιότητας με εκείνα του στάνταρντ εξοπλισμού (ΟΕ).

Είναι σημαντικό για την ασφάλεια των αναβατών, οι οδηγοί μοτοσυκλετών να ελέγχουν ότι τα τακάκια που αγοράζουν καλύπτουν τις προδιαγραφές ECE R90.

Θέτοντας συνεχώς αυστηρότερα κριτήρια η Ευρώπη ουσιαστικά κλείνει την πόρτα σε εισαγόμενα, φθηνά και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα πέδησης.

eXTra Products

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 13:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon