.
Κατηγορία Φίλτρα
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 12:25

Polini - Φίλτρα αέρα για Beverly / Nexus

Τα φίλτρα αέρα της Polini αντικαθιστούν τα εργοστασιακά χωρίς μετατροπές και βελτιώνουν τη ροή αέρα. Χάρη στη δυνατότητα τους να φιλτράρουν τον αέρα, βελτιστοποιούν το μείγμα αέρα-βενζίνης βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα.

Τα φίλτρα αέρα της Polini έχουν δύο στρώματα σφουγγάρι υψηλής απόδοσης, ανοιχτό μπλε στρώμα με πορώδες 60 PPI και ανοιχτό μαύρο στρώμα πορώδους 30 PPI, Η εξωτερική κυματιστή επιφάνεια προσφέρει μεγαλύτερη είσοδο της ροής αέρα, διατηρώντας το 50%
περισσότερα σωματίδια σκόνης. Το δεύτερο στρώμα έχει πολύ μικρούς πόρους που μπορεί επίσης να φιλτράρει τα σωματίδια της σκόνης από μικροσκοπικά μικρό μέγεθος αυτά που του προκαλούν τις μεγάλες ζημιές. Τα φίλτρα είναι κατασκευασμένα από αυτοσβενούμενο αφρό πολυουρεθάνης. Τα δύο στρώματα ενώνονται μεταξύ τους με τη βοήθεια μιας ειδικής θερμικής διαδικασίας σχηματισμού.

Η απόδοση του φίλτρου πληροί τους ευρωπαϊκούς κανόνες βαθμού EN779 G3-G4: περισσότερο από το 90% της απόδοσης ponderal και περισσότερο από το 50% σε σωματίδια 1 micron.

Είναι δυνατή η μερική αποκατάσταση του φίλτρου με πλύσιμο και στέγνωμα.

Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει το πάθος της οικογένειας Polini: η συνεχής αναζήτηση νέων λύσεων για να εξασφαλίσει στους κινητήρες καλύτερη απόδοση, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία. Χάρη επίσης σε αυτήν τη δέσμευση που η Polini έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και στην παραγωγή ειδικών ανταλλακτικών για σκούτερ και σκούτερ Maxi.

Φίλτρα αέρα Polini για τα περισσότερα δημοφιλή scooter της αγοράς.

Βρείτε τα φίλτρα της Polini στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 12:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon