.
Κατηγορία Ελαστικά
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 09:37

H Goldentyre στην Ελλάδα, από την Enduro Greece

Η Enduro Greece από τον Μάρτιο του 2019 ξεκίνησε να εκπροσωπεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως, την ιταλική Goldentyre, μια εταιρεία αγωνιστικού και όχι μόνο χαρακτήρα.

Με κατεύθυνση την αγωνιστική χρήση κυρίως, η Goldentyre δημιουργεί και παράγει ελαστικά μοτοσυκλέτας προσφέροντας έναν κατάλογο με πλήρη γκάμα επιλογών. Τα προϊόντα της εταιρείας σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων των πελατών από επαγγελματίες αγωνιζόμενους μέχρι και ενθουσιώδεις ταξιδιώτες.

Από το 2015 η εταιρεία τρέχει υπό τις οδηγίες του νέου ιδιοκτήτη, Marco Garibotti. Δίνοντάς μία νέα κατεύθυνση και παρουσιάζοντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο βασίζεται στην πολυετή του εμπειρία ως αγωνιζόμενος.

Το τμήμα παραγωγής μαζί με αναβάτες πολύπλευρων απαιτήσεων, συνεργάζονται άψογα προσφέροντας την δυνατότητα στην Goldentyre να εξελίσσεται συνεχώς. Χάρη στους συχνούς και αυστηρούς ελέγχους η Goldentyre εγγυάται εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα της.

Η Enduro Greece συμβαδίζει με την φιλοσοφία της GT, με μεγάλη εμπειρία (ταξιδιωτική και αγωνιστική) της ομάδας που το απαρτίζει, αλλά κυρίως του Βασίλη Μπούδρου, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Enduro Greece, στον χώρο του Off Road – Enduro με αγωνιστική συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις και Rally.

Την γκάμα ελαστικών Goldentyre θα την βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα καθώς και στις εγκαταστάσεις μας, στην Ραφήνα Αττικής, οπού μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα προϊόντα. Η Goldentyre και η Enduro Greece θα βρίσκονται σε χωμάτινους αγώνες μοτοσυκλέτας που θα λάβουν χώρα στην Ελλάδα και όχι μόνο , υποστηρίζοντας οδηγούς και συνεργάτες.

Enduro Greece
Διεύθυνση: 24ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος,
ΤΚ: 19009
Περιοχή: Ραφήνα

Επικοινωνία:
Τηλέφωνο: (+30) 698 300 1111
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: www.facebook.com/Gpointhellas

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon