.
Κατηγορία Ελαστικά
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011 11:36

Michelin Pilot Road 3 & Pilot Pure

 


Δύο νέα ελαστικά δρόμου

 



Το 2011 βρίσκει την Michelin να παρουσιάζει δύο νέα ελαστικά για χρήση δρόμου, το Pilot Rοad 3 και το Power Pure.

Το Pilot Road 3 είναι κατασκευασμένο για μοτοσυκλέτες sport touring και συνθήκες οδήγησης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Έχει δοθεί έμφαση στην πρόσφυση και στην διάρκεια ζωής, κάτι το οποίο έχουν ανάγκη ελαστικά για τέτοια χρήση. Η τεχνολογία XST εφαρμόζεται με επιτυχία δίνοντας στην χάραξη τη δυνατότητα να αποβάλλει εύκολα το νερό από το ελαστικό.

Η διάρκεια ζωής έρχεται από την τεχνολογία 2CT που αφορά την διπλή γόμα η οποία χρησιμοποιείται στην κατασκευή, με διαφορετική σκληρότητα στο κέντρο αλλά και στα πλαϊνά του ελαστικού.

Δεκαέξι συνολικά διαστάσεις θα είναι διαθέσιμες το 2011 με τις εννέα από αυτές από τις αρχές του έτους, ώστε να καλυφθούν όλες οι μοτοσυκλέτες.

Το Power Pure είναι σχεδιασμένο για sport οδήγηση, ευχρηστία στις αλλαγές κλίσης και κορυφαία πρόσφυση. Ως τέτοιο, χρησιμοποιείται και εδώ η τεχνολογία 2CT με διπλή γόμα, διαφορετική στα πλαϊνά (πιο μαλακή) και σκληρότερη στη μέση για διάρκεια ζωής και σταθερότητα.

Δύο νέες διαστάσεις έρχονται φέτος, με τα 120/70-17 και 190/55-17 να ενισχύουν την γκάμα.
Τα αρτικόλεξα D και E αντίστοιχα για μπροστινό και πίσω ελαστικό, αφορούν αναβάτες που στρίβουν αρκετά, και μοτοσυκλέτες με πολλή ροπή, αντίστοιχα.
Το Power Pure θα είναι διαθέσιμο φέτος και στην διάσταση 200/50-17, καλύπτοντας ένα σημαντικό μερίδιο μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού.

Michelin Pure Power


Michelin Pilot Road 3


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 12:32

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MICHELIN Desert Race Michelin Track Day »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon