.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 12:34

Η Motostuff αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Polaris στην Ελλάδα

 

Θα φέρει όλα τα εκτός δρόμου οχήματα ΚΑΙ το Slingshot!

 

H Motostuff, η πλέον δραστήρια εταιρεία στον χώρο των ATV & SSV στην Ελλάδα αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της αμερικάνικης Polaris στην χώρα μας.

Λίγα λόγια για την Polaris
Με έτος ίδρυσης το 1954 και βάση την Μινεάπολις της Μινεσότα των Η.Π.Α., η Polaris Industries αποτελεί συνώνυμο της περιπέτειας και του πάθους για εκατομμύρια ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα, τόσο στην εργασία όσο και στο παιχνίδι. Για περισσότερα από 60 χρόνια, κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, απαράμιλλης αξιοπιστίας και κορυφαίων επιδόσεων. Είτε αυτά αφορούν στη δημιουργία του πρώτου snowmobile στην ιστορία, στον επαναπροσδιορισμό των κατηγοριών στα ATV (All Terrain Vehicles) και SSV (Side by Side Vehicles) ξανά και ξανά, στην ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις κατηγορίες και κυβισμούς ATV&SSV (διαθέτοντας μια υπερπλήρη γκάμα με περισσότερα από 80(!) οχήματα) στην εξέλιξη και διάθεση των πρώτων εξειδικευμένων ATV για στρατιωτική χρήση, στα ηλεκτρικά τετράτροχα οχήματα, αλλά και στην παραγωγή ενός μοναδικού, ριζοσπαστικού τρίκυκλου Sport οχήματος όπως είναι το Slingshot.

Η Motostuff
Η εταιρεία Motostuff, αποκλειστική αντιπρόσωπος της Polaris στην Ελλάδα, δημιουργήθηκε από την αγάπη και το πάθος για τα εκτός δρόμου οχήματα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς των τετράκυκλων εκτός δρόμου οχημάτων, αποτελώντας μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στα Βαλκάνια.

Η Motostuff θα εισάγει όλα τα εκτός δρόμου οχήματα της Polaris, αλλά και το Slingshot, με τις παραλαβές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες
Polaris Hellas
www.polarisorv.gr
Motostuff
Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου
Θέση Πέτα, Κερατέα
ΤΚ 19001
Τηλ: 2299069930
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 19:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέα συνεργασία MOTOWAY-BENELLI Moto Guzzi V9 Eagle Days »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon