.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 12:18

Scooter Keeway στο κατάστημα Motoaction

 

Όλα τα νέα scooters!

 

 

 Στο κατάστημα Motoaction μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα scooters της KEEWAY, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Βρείτε όλη την γκάμα, από 50, 125 έως 250 κυβικά εκατοστά, στο στυλ που επιθυμείτε.

Η Keeway ιδρύθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 1999 και είναι θυγατρική της γνωστής εταιρίας Qianjiang Motor, που είναι μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες μοτοσυκλετών και σκούτερ της Ασίας.
Το 2005 ήταν ημερομηνία σταθμός για τον όμιλο Qianjiang Group Co. Ltd, αφού εξαγόρασε την ιστορική Ιταλική εταιρία Benelli.
Την ονομασία Keeway, φέρουν όλα τα scooter και οι μικρομεσαίες μοτοσυκλέτες της εταιρίας στην
Ευρώπη, αλλά και την υπόλοιπη παγκόσμια αγορά εκτός της Κίνας.
Η Κeeway με σαφή προσανατολισμό στην καλύτερη εξυπηρέτηση της Ευρωπαϊκής αγοράς δημιούργησε σύγχρονες κεντρικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη. Παράλληλα διαθέτει ένα νέο υπερσύγχρονο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στην Ιταλία, όπου με την υποστήριξη της Benelli που έχει αναλάβει την δημιουργία και το testing των νέων scooter, φέρει στα μοντέλα της τον όμορφο Ιταλικό σχεδιασμό σε συνδυασμό με αξιόπιστους κινητήρες και ανταγωνιστικές τιμές.
Η Keeway αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή αγορά scooter με παραρτήματα σε Πολωνία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κροατία και Φιλανδία κτλ. Η ετήσια παραγωγή της εταιρίας αγγίζει τα 1.200.000 δίκυκλα, εκ των οποίων το 20% προορίζεται για εξαγωγές.

MOTOACTION - Επίσημος συνεργάτης KEEWAY.
Πωλήσεις, Ανταλλακτικά, Service.
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 49
Θεσσαλονίκη
231 098 8189
http://www.motoaction.gr/

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 12:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon