.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 15:42

CFMOTO 450MT – Οι «αξεσουαράδες» ξεκίνησαν δουλειά

Ίσως η δημοφιλέστερη μικρή Adventure μοτοσυκλέτα αυτή την στιγμή, σίγουρα θα αποτελέσει βάση για «προσωποποίηση» μόλις γίνει διαθέσιμη -και μόλις ξεκινήσουν να κυκλοφορούν τα αξεσουάρ.

Πριν λίγες ώρες, σε γνωστά «στέκια» φίλων CFMOTO στα κοινωνικά δίκτυα, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας που την απεικονίζουν με διάφορα αξεσουάρ, ορισμένα από αυτά μάλιστα... «απαραίτητα», σύμφωνα με την κοινή γνώμη όσων παρακολουθούν τα τεκταινόμενα. Φυσικά αξίζει να διευκρινίσουμε εδώ, ότι τα αξεσουάρ που βλέπουμε εδώ εμφανίστηκαν από το γνωστό site αγοραπωλησιών, Uncle Wang, ενώ και η CFMOTO μας έχει «τάξει» σειρά αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα, όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν – διαβάστε το άρθρο μας από την επίσημη παρουσίαση με ένα κλικ εδώ.

Ο «θείος Wang» προσέθεσε επιλογές προστατευτικών εμπρός και πίσω δισκόφρενων, αλλά και ένα σετ προστατευτικά κάγκελα, ενώ στην ιστοσελίδα υπάρχει και προστατευτικό αλυσίδας. Σίγουρα, η γκάμα αξεσουάρ θα μεγαλώσει κι άλλο και όχι μόνο από τον «θείο». Ειδικά προς Κίνα μεριά, οι επιλογές αυξάνονται και πληθύνονται και είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσουν και οι «μεγάλοι» που γνωρίζει περισσότερο η... Δύση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 15:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon