.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 09:21

UM Flash 125 LZ - Τώρα πιο προσιτό από ποτέ!

[Δελτίο Τύπου]

Το παπί Flash 125 LZ, του αμερικάνικου οίκου δίκυκλων UM Motorcycles, δίνει νέα πνοή στις αστικές μετακινήσεις, με τη σχεδίαση και τη χρηστικότητά του, οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και τώρα προσφέρεται σε νέα, χαμηλότερη τιμή, που κάνει την απόκτησή του πιο δελεαστική από ποτέ.

Το Flash της UM® είναι η σύγχρονη απάντηση στη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Ελαφρύ και ευέλικτο αλλά και στιβαρό για κάθε τύπου διαδρομή, το Flash 125 LΖ ξεχωρίζει με τις δυναμικές του γραμμές.

Flash 125LZ White 45FL

Το παπί της UM εφοδιάζεται με μεγάλους τροχούς 17’’, με φώτα LED περιφερειακά, που συμβάλλουν στην ασφάλεια των μετακινήσεων, ενώ εξοπλίζεται με σχάρα πίσω αλλά και με σχάρα τοποθέτησης αντικειμένων στην «ποδιά» του. Παράλληλα, η μεγάλη αντιολισθητική σέλα του προσφέρει και υποστήριξη μέσης για τον αναβάτη, ενώ από κάτω κρύβει χώρο αποθήκευσης.

Οι χούφτες στο τιμόνι, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει στροφόμετρο και ένδειξη φόρτισης μπαταρίας, η θύρα USB και ο κεντρικός, μαγνητικός πολυδιακόπτης, που δυσκολεύει τη παραβίαση του δίκυκλου, ολοκληρώνουν τον εξοπλισμό του.

Το UM Flash εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,6 ίππων (PS) και 8,8 Nm ροπής, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 4 σχέσεων. Με ρεζερβουάρ 4 λίτρων και μόλις 1,7 λτ./100 χλμ. μέσης κατανάλωσης, το παπί της αμερικάνικης UM έχει αυτονομία που αγγίζει τα 240 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

Flash 125LZ White 45BR

Τώρα το UM Flash 125 LZ προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή που έγινε ποτέ, με μόλις 1.895€. Πλαισιωμένο με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση, το UM Flash έχει όλα τα πλεονεκτήματα του παπιού, με την ευχρηστία και την υψηλή αισθητική ενός σύγχρονου δίκυκλου, ενώ τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να γίνει δικό σου!

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/
Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/
ΥouTube: https://www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 09:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon