.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 18:26

Suzuki V-Strom 800 - Γνωρίστε τη από κοντά αυτό το Σάββατο στη Suzuki Σφακιανάκης

Το νέο, πιο ασφάλτινο V-Strom 800, μας περιμένει αυτό το Σάββατο στη Suzuki Σφακιανάκης για μια εκ του σύνεγγυς γνωριμία.

Συγκεκριμένα, η πρόσκληση της αντιπροσωπείας αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την άφιξη του νέου Suzuki V-Strom 800, η Suzuki Σφακιανάκης σας προσκαλεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 17:00 στις εγκαταστάσεις της επί της Καλλιρόης 23 στον Ν. Κόσμο για να το δείτε από κοντά και να το οδηγήσετε μαζί και με όλα τα νέα μοντέλα της οικογένειας V-Strom όπως το V-Strom 800DE, τις δύο εκδόσεις του 1050 αλλά και τα δύο V-Strom 650 με χυτές και ακτινωτές ζάντες που όρισαν την κατηγορία σχεδόν 20 χρόνια πριν.

Η ημερήσια εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε αναβάτες που σχετίζονται με τα V-STROM οπότε καλό θα ήταν να ενημερώσετε και τα μέλη σας.

Μπορείτε να αναρτήσετε και την επισυναπτόμενη πρόσκληση στις σελίδες σας στα κοινωνικά δίκτυα των clubs και των forums σας.

Τέλος, θα μας έκανε ιδιαίτερη τιμή να παρευρεθείτε στο κατάστημα της Suzuki ιδανικά και με τις μοτοσυκλέτες σας οπότε καλέστε στο 210-9229111 και κλείστε το test ride σας.

Στη διάθεσή σας και περιμένουμε να σας δούμε και από κοντά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon