.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 21:04

Kove 450 Rally - Ξεκινούν οι προπαραγγελίες με όφελος 500€!

Από σήμερα άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις προπαραγγελίες της μοτοσυκλέτας που δημιούργησε ίσως την μεγαλύτερη προσμονή το τελευταίο διάστημα, της Kove 450 Rally! [Δελτίο Τύπου]

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του μοντέλου και να ακολουθήσουν το σύνδεσμο που τους οδηγεί στην πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί, έχοντας τη δυνατότητα να προπαραγγείλουν τη μοτοσυκλέτα με όφελος ύψους 500€.

Πιο συγκεκριμένα, η άκρως ανταγωνιστική τιμή της Rally 450 ανακοινώθηκε στα 7.995€, αλλά όσοι προχωρήσουν στην προπαραγγελία του μοντέλου από σήμερα και μέχρι τις 30/11/2023 θα την αποκτήσουν στην προνομιακή τιμή των 7.495€. Η τιμή αυτή ισχύει μόνο για όσες προπαραγγελίες καταχωρηθούν το συγκεκριμένο διάστημα και με χρόνο παράδοσης εντός τετραμήνου.

H Kove 450 Rally μεταφέρει αυτούσια την τεχνογνωσία των αγώνων rally, με το πιο ανταγωνιστικό και προσιτό πακέτο του ανταγωνισμού.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 21:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon