.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 19:21

AJP PR7 - Ετοιμοπαράδοτο στην K-Motors South East Europe

Το PR7 της AJP είναι μια Adventure - Rally μοτοσυκλέτα, πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη για όλα από το εργοστάσιο!

Την κινητήρια μονάδα του PR7 συνιστά ένας τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος με ψεκασμό DOHC κινητήρας 600 κ.εκ. Το κιβώτιο είναι 6 σχέσεων, με τον υδραυλικό συμπλέκτη να εγγυάται πιο ξεκούραστες αλλαγές ταχυτήτων.

PR7B.jpg

Στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται ο λαφρύς σκελετός και το ψαλίδι με μοχλικό από αλουμίνιο, το τεπόζιτο 17 λίτρων τοποθετημένο χαμηλά κάτω από την άνετη σέλα και οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω από τη Sachs με διαδρομές 300 χλστ. και 280 χλστ., αντίστοιχα.

PR7C.jpg

Τα δισκόφρενα από εμπρός και πίσω έρχονται από τη Brembo, ενώ στη Rally ταυτότητα της μοτοσυκλέτας συμβάλλουν ο πύργος τιμονιού με ανεμοθώρακα, η μεγάλη οθόνη πλοήγησης και πληροφοριών, η αλουμινένια ποδιά κινητήρα και οι χούφτες.

Το ύψος της σέλας είναιι στα 920 χλστ. και η απόσταση από το έδαφος στα 310 χλστ. Η συντήρηση χρειάζεται ανά 5.000 χλμ. και η τιμή ορίζεται στις 12.500€.

PR7D.jpg

Θα βρείτε το AJP PR7 ετοιμοπαράδοτο στην K-Motors South East Europe.

Λεωφόρος Φιλαδελφείας 161 , Αχαρνές.

Τηλ. επικοινωνίας 210 5540640
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon