.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 16:11

Benelli RCX 185 – Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά

[Δελτίο Τύπου]

Το πρώτο ιταλικό παπί δημιουργήθηκε για να κερδίσει την καρδιά της νέας γενιάς! Στόχος να προσφέρει στην καθημερινότητα των αναβατών μια ξεχωριστή εμπειρία με επιδόσεις, στυλ και οικονομία.

Το Benelli RCX 185 διαθέτει έναν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο κινητήρα με 4 βαλβίδες και 2 επικεφαλής εκκεντροφόρους που αποδίδουν 18 hp στις 9,500 rpm και μέγιστη ροπή 15.2 Nm (1.6 kgm) στις 6,000 rpm.

Μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τους νέους και έμπειρους αναβάτες, που αναζητούν υψηλές επιδόσεις και σπορ αισθητική.

Συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5 και φέρει 3 μπουζί για βελτιστοποίηση της καύσης, αύξηση της απόδοσης και μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

RCX ΜΑΥΡΟ

Το μπροστινό σύστημα ανάρτησης με διαδρομή 88 mm είναι εξοπλισμένο με τηλεσκοπικό upside down γεγονός που το καθιστά το μοναδικό παπί με αυτήν την τεχνολογία. Προσφέρει απαράμιλλη σταθερότητα και απόλυτο έλεγχο σε κάθε στροφή.

Η τροφοδοσία του RCX είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονικό ψεκασμό EFI και ηλεκτρική μίζα. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός κιβωτίου 6 σχέσεων με συμπλέκτη υγρού τύπου. Το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 4.8 lt και κατανάλωση 1.8-2 lt/100 km.

10d0d375f818c60a92b498fef4

Το σύστημα πέδησης χρησιμοποιεί δίσκους μαργαρίτα και στους δύο τροχούς (240 mm και 220 mm) αντίστοιχα εμπρός και πίσω. Eίναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας δικάναλο ABS, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια και τεχνολογία στην κατηγορία του.

Οι τροχοί των 17 ιντσών είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά διαμέτρου 70/90-17 μπροστά και 110/70-17 πίσω ώστε να μην γίνεται κανένας συμβιβασμός κατά την πρόσφυση. Το μεταξόνιο των 1325 mm υπόσχεται μέγιστη ευελιξία, καθώς τοποθετεί τον αναβάτη σε εργονομική θέση ώστε να είναι ξεκούραστο για καθημερινές μετακινήσεις και ταυτόχρονα έτοιμο για οποιαδήποτε πρόκληση.

Το Benelli RCX είναι εξοπλισμένο με πλήρες LED σύστημα φώτων και διατίθεται σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς: λευκό, μαύρο και γκρι ανθρακί με fluo λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν.

RCX ΑΝΘΡΑΚΙ ΓΚΡΙ.png

Τιμή: €2,985

Δείτε το στην ιστοσελίδα της Benelli: https://www.benelli-moto.gr/motosikletes/rcx-185/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon