.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 08:59

Ducati 4U - Νέο πρόγραμμα με 4% επιτόκιο και 4 χρόνια εγγύηση

Όπως μας πλήροφορεί το σχετικό Δελτίο Τύπου, η απόκτηση μιας Ducati μπορεί να γίνει με τη μέγιστη ξεγνοιασιά και ηρεμία με το πρόγραμμα Classic Credit που προσφέρεται μέσω της Ducati Financial Services.

Το νέο πρόγραμμα διατίθεται με επιτόκιο 4%, είναι επιδοτούμενο από την Kosmocar και ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Ducati και μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος. Ακόμα, πέραν του προνομιακού επιτοκίου - το χαμηλότερο αυτή τη στιγμή στην αγορά της μοτοσυκλέτας - το εν λόγω πρόγραμμα συνδυάζει τη χαμηλή προκαταβολή (από 20%) και διάρκεια αποπληρωμής έως 60 μήνες.

Παράλληλα, η Ducati, προσφέρει όχι μόνο την απόλαυση κάθε διαδρομής, αλλά εξασφαλίζει στους Ducatisti και τη σιγουριά μέσα από τη 4ετή εργοστασιακή εγγύηση για όλα τα μοντέλα για απεριόριστο αριθμό χιλιομέτρων και δωρεάν οδική βοήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες στο Ducati.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 07:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon