.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 11:02

Auvray K Block 150 – Σετ αλυσίδα L150 και κλειδαριά

Η Γαλλική AUVRAY (προφέρεται ΟΒΡΕ) έχει 35 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αντικλεπτικών κλειδαριών υψηλής ποιότητας. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους και κορυφαίους κατασκευαστές κλειδαριών υψηλής ασφάλειας ποδηλάτων και μοτοσυκλετών στην Ευρώπη.
Όλα τα προϊόντα της έχουν την ανώτερη πιστοποίηση ασφαλείας CLASS S.R.A. & ART και είναι γνωστά σε πολλές χώρες της Ευρώπης.
Ο κατάλογος της AUVRAY περιλαμβάνει κλειδαριές δισκοφρένου με συναγερμό ή χωρίς, πέταλα σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων και διαστάσεων, αλυσίδες, κουλούρες και ειδικού τύπου άλλες κλειδαριές, ενώ όλα τα μοντέλα πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
 
Κύρια χαρακτηριστικά για το σετ AUVRAY K BLOCK 150
• Σετ αλυσίδα και πέταλο KBL150AUV10
• Αλυσίδα τετραγωνικής διατομής από σκληρυμένο χάλυβα (ατσάλι) πάχους 10 mm
• Λουκέτο με ατσάλινο σώμα U διαμέτρου 13 mm
• Με 2 κλειδιά ασφαλείας
• Βαθμονομημένη ασφάλεια παραβίασης 6/10
• 2 ετή εργοστασιακή εγγύηση για το σώμα και τον αφαλό της κλειδαριάς.
 
Αλυσίδα τετραγωνικής διατομής με μήκος 150 cm X 10 mm πάχος
 
Η ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος – διανομέας Ελλάδος των επιλεγμένων κορυφαίας ποιότητας προϊόντων της AUVRAY για τη μοτοσυκλέτα.
 
Βρείτε τη στο Moto Pegasus στην τιμή των 43euro 
 
 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 11:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon