.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 10:01

Μπαταρία λιθίου Skyrich LFP-7 (360 CA, 4 πόλοι)

Αντικαθιστά μπαταρίες YTX 16-18-20 και 24 BS Μοτοσυκλέτας και Jet ski

Από την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Power Sports LTM-Line χαρακτηρίζονται από ανθεκτικό στη θερμότητα, αδιάβροχο περίβλημα από πολυμερή νάιλον (η παραμόρφωση υπό θερμότητα είναι πρακτικά αδύνατη) και ορειχάλκινους ακροδέκτες υψηλής ποιότητας για καλύτερη αγωγιμότητα.

Η μπαταρία είναι εντελώς αδιάβροχη και δεν προκαλείται ζημιά όταν πλένεται με υψηλή πίεση.

Όλες οι μπαταρίες είναι εξοπλισμένες με βελτιωμένη ένδειξη φόρτισης, η οποία δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Αντικαθιστώντας μια τυπική μπαταρία μολύβδου-οξέος με μια μπαταρία ιόντων λιθίου Skyrich, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 1/4 του βάρους.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε θέση, καθώς δεν περιέχει οξύ. Μεγάλο πλεονέκτημα η γρήγορη φόρτιση (έως 90% σε 6 λεπτά) και αξιοσημείωτα χαμηλή ταχύτητα αυτοκατανάλωσης, χάνοντας μόνο το 10% της φόρτισής τους το χρόνο.

Οι μπαταρίες πολυμερών ιόντων λιθίου έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από οποιαδήποτε άλλη μπαταρία μοτοσυκλέτας.

Οι μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο το 30% της χωρητικότητάς τους, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να χρησιμοποιούν σχεδόν το 100% της χωρητικότητάς τους. Για τον λόγο αυτό, οι εκδόσεις λιθίου των μπαταριών Skyrich απαιτούν μόνο το 1/3 της χωρητικότητας μιας συγκρίσιμης μπαταρίας μολύβδου-οξέος για την ίδια ισχύ εκκίνησης.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Skyrich χρησιμοποιούν φωσφορικό σίδηρο (LiFePO4) ως υλικό καθόδου και χρησιμοποιούν τη διαδικασία λιθίου-πολυμερούς στην κατασκευή τους. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν ούτε να φουσκώσουν ούτε να εκραγούν κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας. Η τεχνολογία και η διαδικασία κατασκευής εγγυώνται το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας για τις μπαταρίες λιθίου.

Βρείτε τη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 10:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon