.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 10:36

ΚΙΤ ΤΡΟΧΑΛΙΑΣ ΕΜΠΡΟΣ SH-350i 2021- / FORZA-350 E5 2021-(12 ΜΠΙΛΙΕΣ) Polini Maxi Hi-Speed

Εξασφαλίστε καλύτερη απόδοση κινητήρα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία

 

Polini Maxi Hi-Speed με νέα μεταβλητή κλίση 13° ​​για τα μοντέλα Honda SH 350 και FORZA 350 E5. Η απόδοση με ομοιόμορφο ανέβασμα στροφών του σκούτερ βελτιώνεται στην εκκίνηση  και στην επιτάχυνση σε όλο το εύρος, καθώς & υψηλότερη τελική ταχύτητα συνοδευόμενη από μικρότερο αριθμό στροφών, ιδανική για την διατήρηση της αξιοπιστίας του κινητήρα.

Η Polini διαθέτει μακράν το πιο αξιόπιστο σύστημα λίπανσης πείρου εμβόλου, από χρωμιωμένο νικέλιο με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής από οποιαδήποτε άλλο βαριατόρ αφού συνδυάζει το DLC (κεραμική επίστρωση), ενώ παράλληλα έχει κατοχυρώσει ως πατέντα ένα εκπληκτικό σύστημα επάλειψης του γράσου με ειδικό ελατήριο στο εσωτερικό του που επιτρέπει τη σταθερή κατανομή του γράσου στον πείρο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες χρήσης την ώρα της λειτουργίας του βαριατόρ. Οι μπίλιες (ράουλα) έχουν επίστρωση από νέο μείγμα νάιλον και αραμιδικών ινών. Έτσι έχουμε βέλτιστη απόδοση και μικρότερο κόστος συντήρησης χάρη σε αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που ,έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη αντοχή στη φθορά του βαριατόρ, του πείρου και των μπιλιών.

Το  Polini Variator για Honda Forza και Forza 350 Euro 5 παρέχεται με ελατήριο σκληρότερο 15% από το αρχικό, αυξάνοντας την ταχύτητα περιστροφής του κινητήρα κατά την εκκίνηση.

Οι καιροί αλλάζουν, αλλά η φιλοσοφία δεν αλλάζει το πάθος της οικογένειας Polini: η συνεχής αναζήτηση νέων λύσεων για να εξασφαλίσει στους κινητήρες καλύτερη απόδοση, με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αξιοπιστία. Χάρη επίσης σε αυτήν τη δέσμευση που η Polini έχει γίνει παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και στην παραγωγή ειδικών ανταλλακτικών για σκούτερ και σκούτερ Maxi.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Perko

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 11:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon