Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 13:26

KYMCO - Κάνε Test-Ride, κέρδισε ένα People S 125!

Η Kymco δημιούργησε μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προγραμματίσουν Test Ride για το μοντέλο της επιλογής τους, να γράψουν τις εντυπώσεις τους και παράλληλα να συμμετάσχουν στην κλήρωση ενός scooter People S 125!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο site www.kymco.gr και πατώντας στο σύνδεσμο “TΕST RIDE” μπορούν

 1. Να δουν τα μοντέλα που διατίθενται για δοκιμή
 2. Να διαβάσουν αξιολογήσεις άλλων χρηστών που έχουν δοκιμάσει το μοντέλο της επιλογής τους
 3. Να δουν πληροφορίες για το μεγάλο δώρο

Όλοι όσοι επιθυμούν να οδηγήσουν ένα ή/και περισσότερα μοντέλα της Kymco, μπορούν από την πλατφόρμα αυτή, με μερικά απλά βήματα να κλείσουν το Test Ride της επιλογής τους:

 1. Επιλέγουν το μοντέλο που επιθυμούν
 2. Επιλέγουν ένα από τα καταστήματα που είναι διαθέσιμο
 3. Συμπληρώνουν τη φόρμα με τα στοιχεία τους και την ημερομηνία που τους εξυπηρετεί
 4. Το κατάστημα ενημερώνεται για το request και επικοινωνεί με τον καταναλωτή για την οριστικοποίηση και καθορισμό της ώρας του Test Ride It

Κάθε ενδιαφερόμενος που ολοκληρώνει ένα Test Ride καλείται να γράψει ένα review, να βαθμολογήσει και να περιγράψει τη δική του οδηγική εμπειρία. Η αξιολόγησή του, που θα αναρτάται στην πλατφόρμα και θα είναι διαθέσιμη και σε άλλους χρήστες, αποτελείται από:

Βαθμολογία σε μια σειρά από διαφορετικές κατηγορίες, όπως Οδική Συμπεριφορά, Κινητήρας/Επιδόσεις, Φρένα, Άνεση, Σχεδιασμός, Ποιότητα Κατασκευής

Ελεύθερο κείμενο, όπου ο κάθε καταναλωτής θα περιγράφει την εμπειρία του και θα τη μοιράζεται όπως τη βίωσε. Θα αποτυπώνει πιο αναλυτικά την κριτική του, αυθόρμητα και όπως θα την έλεγε στους φίλους του ή σε ένα φόρουμ

Φωτογραφίες ή/και video με τον καταναλωτή που δοκιμάζει κάποιο μοντέλο θα αναρτώνται στην πλατφόρμα, πιστοποιώντας ότι τα reviews είναι αληθινά και αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας του Project.

Και ένα μεγάλο δώρο!

Θέλοντας να ενισχύσει την ενέργεια, η αντιπροσωπεία Moto Trend SA θα προσφέρει σε ένα μεγάλο τυχερό μετά από κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, ένα scooter People S 125i ABS.

Δικαίωμα στην κλήρωση έχει όποιος καταναλωτής ολοκληρώνει ένα Test Ride και γράφει τη δική του αξιολόγηση.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της 1ης περιόδου, η οποία λήγει στις 31 Μαΐου 2021.

Για συμμετοχές κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 13:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 • twitter
 • facebook icon
 • instagram
 • youtube