.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 05 Μαϊος 2020 10:03

Αποκτήστε δίκυκλο από τη Moto Petsas και κερδίστε χρόνο και χρήμα!

Πολλά τα οφέλη για τη χρήση δικύκλου έναντι άλλων μέσων μετακίνησης όπως τα Ι.Χ. και τα ΜΜΜ.

Όλο και περισσότεροι επιλέγουν δίκυκλο όχι μόνο για ψυχαγωγία αλλά για τις καθημερινές τους μετακινήσεις από και προς τον τόπο εργασίας τους. Οι θετικές επιπτώσεις από τη μεταστροφή αυτή εστιάζονται κυρίως στην εντυπωσιακή μείωση του χρόνου μετακίνησης. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ο αναβάτης ενός διτρόχου ξοδεύει το μισό χρόνο για μια διαδρομή από ό,τι ο οδηγός ενός ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Όσο για τον μέσο χρόνο αναζήτησης θέσης πάρκινγκ, από τα 16 λεπτά (για τα αυτοκίνητα), μειώνεται στα ... 0' για τις μοτοσυκλέτες!

Η αλλαγή των συνηθειών και η επιλογή πολλών επιβατών να περάσουν από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο δίκυκλο, έχει κι αυτή θετικές επιπτώσεις. Ο χρόνος μετακίνησης μειώνεται κατά 60%,

Οι μοτοσυκλέτες και τα σκούτερ είναι σε τελική ανάλυση η επιλογή που προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό προσωπικού και δημόσιου οφέλους μειώνοντας τον χρόνο και το κόστος μετακίνησης, τον κυκλοφοριακό φόρτο και την συνολική κατανάλωση καυσίμων, ενώ επιβαρύνει λιγότερο και τις οδικές υποδομές. Και βέβαια, όλα τα παραπάνω συμβάλλουν και στον περιορισμό του άγχους με αποτέλεσμα την ψυχική ηρεμία του αναβάτη.

Γιατί τελικά όταν υπάρχουν περισσότεροι μοτοσυκλετιστές στους δρόμους, όλοι κερδίζουν.

Ελάτε στο κεντρικό κατάστημα της Moto Petsas επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 242 στην Καλλιθέα για να βρούμε μαζί ποιο είναι το ιδανικό δίκυκλο για σας και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα επιλογής μέσα από τα best sellers των καλύτερων μαρκών και πάντοτε στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με την ευνοϊκότερη χρηματοδότηση κομμένη και ραμμένη στις δυνατότητές σας.

PETSAS HONDA 1

Moto Petsas / Facebook

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon