.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 10:17

KTM 790 Adventure / R – Πότε έρχονται στην Ελλάδα;

Μεγάλη πιθανότητα για να είναι πολύ σύντομα κοντά μας!

Τα μεσαία Adventure της KTM, που παρουσιάστηκαν ως μοντέλα παραγωγής στο Μιλάνο, έχουν κάνει πολύ κόσμο να… χάσει τον ύπνο του! Επειδή νοιαζόμαστε για την ομαλότητα στον κιρκάδιο ρυθμό σας, φροντίσαμε να μάθουμε τις όποιες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την άφιξη τους στην ελληνική αγορά, καθώς και το πόσο θα κοστίζουν.

Τα πρώτα 790  Adventure / R λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να πατήσουν τις ρόδες τους στην Ελλάδα, πολύ νωρίτερα απ ότι θα περίμενε κανείς και συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο που μας έρχεται, πριν την αλλαγή του χρόνου!

Τώρα σε ότι αφορά στην τιμή τους, δυστυχώς δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη πληροφορία μέχρι στιγμής αλλά δεδομένου του ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα σε ένα μήνα περίπου οι μοτοσυκλέτες να βρίσκονται στην Ελλάδα, αναμένεται πολύ σύντομα και η τιμολόγηση.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 10:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γνήσια αξεσουάρ Yamaha ΜΤ-09 GasGas - Νέες τιμές 2019 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon