.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 15:03

Barracuda - Καθρέπτες X-Version

 

Με δυνατότητα ταιριάσματος στο χρώμα της μοτοσυκλέτας σας 

 

Οι X-VERSION είναι πιστοποιημένοι E-Marked καθρέπτες με την υπογραφή της Barracuda. Διακρίνονται για τη μεγάλη επιφάνεια του τζαμιού τους η οποία προσδίδει τέλεια ορατότητα, καθώς και για τη στιβαρή κατασκευή τους. Ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος από ανοδιωμένο αλουμίνιο και το σώμα του καθρέπτη από πλαστικό ABS.

Χαρακτηρίζονται από τις σπορ γραμμές τους αλλά κυρίως για την αλουμινένια λωρίδα σε δύο χρώματα: μαύρο ή χρυσό. Οι X-VERSION διαθέτουν universal σπείρωμα Μ10 x 1,25 ώστε να ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Πωλούνται σε ζεύγος. 

*Οι μαύροι καθρέπτες ανήκουν στο project της BARRACUDA με τίτλο YOU DESIGN που σημαίνει ότι η αλουμινένια λωρίδα είναι αφαιρούμενη και μπορείτε να την αντικαταστήσετε με άλλου χρώματος σχεδιάζοντας έτσι τους καθρέπτες σύμφωνα με την αρεσκεία σας.

Οι πρόσθετες λωρίδες YOU DESIGN είναι κατασκευασμένες από ανοδιωμένο αλουμίνιο στους εξής χρωματισμούς: ασημί, λευκό, κόκκινο, πράσινο, πορτοκαλί και μπλε.

Σημείωση: Οι πρόσθετες λωρίδες των χρυσών καθρεπτών X-VERSION δεν είναι αφαιρούμενες και κατά συνέπεια δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

Τιμή: 130 ευρώ + 24 ευρώ οι χρωματιστές προσθήκες

Barracuda Hellas 
Τηλ.: 210 2028898

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 15:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon