.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 12:04

Ασφάλιση από την BMW σε συνεργασία με την Allianz

 

Για όλες τις μάρκες, στην BMWΠαναγιωτόπουλος

 

Η BMW Finacial Services σε συνεργασία με την Allianz σχεδιάζουν και παρέχουν ασφαλιστικά προγράμματα για τους κατόχους BMW Motorrad αλλά και άλλων μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων, συνδυάζοντας το κύρος μιας κλασικά αξιόπιστης επιλογής με μοναδικά προνόμια και τα πλέον ανταγωνιστικά ασφάλιστρα!

Τα προνόμια έχουν ως εξής:
- Δυνατότητα Ασφάλισης Ολικής Κλοπής με 100% Αποζημίωση στη εμπορική αξία
- Δυνατότητα Ασφάλισης Πυρός
- Δυνατότητα Μεικτής Ασφάλισης με απαλλαγή 750 ευρώ ή 10%
- Δυνατότητα Επιλογής από Ολοκληρωμένη Οδική Βοήθεια ή Φροντίδα Ατυχήματος
- Δυνατότητα Απευθείας Εξόφλησης από το Συνεργείο μας σε Περίπτωση Ατυχήματος Χωρίς Δική σας Οικονομική Εμπλοκή (*αποκλειστικά για την Allianz)
- Δυνατότητα Χρηματοδοτούμενης Ασφάλειας σε Καινούριες Μοτοσυκλέτες με Εγγύηση Αξίας
- ΔΩΡΕΑΝ Ολοκληρωμένη Οδική Βοήθεια στο πρόγραμμα BASIC COVER
- Δυνατότητα Εξόφλησης του συμβολαίου και των ανανεώσεων σε 6 ή 12 Άτοκες Δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

Τώρα στη BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ μπορείς να κάνεις νέο συμβόλαιο ασφάλισης στου οχήματός σου ή να ανανεώσεις αυτό που ήδη έχεις και να το εξοφλήσεις σε 6 ή 12 άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σου κάρτας.

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για τα προνομιακά ασφαλιστικά προγράμματα Motorrad και τις δυνατότητες εξόφλησης μέσω της νέας υπηρεσίας από τη BMWFinancialServices σε συνεργασία με την Allianz.

Για πληροφορίες και αιτήσεις επικοινωνείτε με τη BMW Παναγιωτόπουλος ΑΕ στο 2106046940 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 12:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon