.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 11:46

H Harley-Davidson Athena γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας

 

Και σας προσφέρει εορταστικά δώρα!

 

H Harley-Davidson Athena γιορτάζει 3 χρόνια λειτουργίας, και σας προσφέρει πολλά και δυνατά εορταστικά δώρα τόσο σε μοντέλα, όσο και σε εξοπλισμό και ρουχισμό αναβάτη!

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας:

"Τον Δεκέμβρη του 2013 σας προσκαλέσαμε στα εγκαίνιά μας και το μόνο που ζητήσαμε ήταν η πολύχρωμή διάθεσή σας. Η πολύχρωμη αυτή διάθεση, σύντομα μετατράπηκε σε μια σχέση εμπιστοσύνης και πλέον, ήδη ταξιδεύουμε μαζί εδώ και 3 χρόνια. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας αυτά τα 3 χρόνια.

Στόχος μας να είναι απολαμβάνουμε μαζί τα ταξίδια με τις αγαπημένες μας μοτοσυκλέτες για πολλά ακόμα χρόνια και ο βαθύς βρυχηθμός από τους κινητήρες και τις εξατμίσεις των Harley-Davidson να γεμίζει τους δρόμους μας.

Αυτό το Δεκέμβρη σας κάνουμε δώρα που καλύπτουν αυτήν μας την ανάγκη για βόλτες και ταξίδια, με μια μοναδική εμπειρία οδήγησης και ασφάλειας. Για τα μέλη του H.O.G., προσφέρουμε όλα τα προϊόντα που συμβάλλουν στη μέγιστη προστασία του αναβάτη συμπεριλαμβανομένης και της κορυφαίας, σε άνεση και εργονομία για την οδήγηση, σειράς προϊόντων της Harley Davidson FXRG με έκπτωση 25%.

Επιπλέον, φροντίζουμε να σας φέρουμε πιο κοντά στην Harley-Davidson των ονείρων σας, προσφέροντας δώρα συνολικής αξίας 1.100€ με κάθε αγορά καινούριου Sportster από τη γκάμα των Dark Custom, που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά στους ρυθμούς της νέας σας μοτοσυκλέτας ακόμα περισσότερο, με τις εξατμίσεις Screamin’ Eagle που θα σας κάνουμε δώρο.

Τέλος, σε όλους τους πελάτες της Harley-Davidson Athena, προσφέρουμε στη συλλογή παπουτσιών έκπτωση 25%.

Συγκεκριμένα, για την XL883N Iron 883 και την XL1200X Forty-Eight τα δώρα, αξίας 1.100€, αποτελούν η σέλα συνεπιβάτη, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη και οι εξατμίσεις Screamin’ Eagle σε μαύρο χρώμα ή σε χρώμιο και το κόστος εργασίας τοποθέτησής τους. Για την XL1200CX Roadster, τα δώρα, αξίας 1300€, αποτελούν το σύστημα ένδειξης βενζίνης σε ειδική LED οθόνη που τοποθετείται στα δεξιά του τιμονιού αλλά και οι εξατμίσεις Screamin’ Eagle.

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε από κοντά στην αντιπροσωπεία μας και να βρούμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα - και το μέσο, και τον προορισμό.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών και για παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016."

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 11:49

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέες τιμές Aprilia 2016 Moto morini Granpasso 1200 σε προσφορά »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon