.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 12:57

Προσφορά Ohlins για Yamaha MT-07

 

Από την Pierrakos Moto

 

Εξοπλίστε την Yamaha σας με αναρτήσεις της γνωστής σουηδικής εταιρίας Ohlins εμπρός πίσω, σε μοναδική τιμή που περιλαμβάνει και την τοποθέτηση!

Η ονομασία Ohlins είναι συνώνυμη με την κορυφαία ποιότητα στις αναρτήσεις παγκοσμίως και η θέα του χαρακτηριστικού «χρυσού» προκαλεί δέος σε αναβάτες αλλά και παρατηρητές! Τώρα, το κατάστημα Πιερράκος σας δίνει την δυνατότητα να αναβαθμίσετε τις αναρτήσεις στο Yamaha MT-07, σε τιμή-ευκαιρία!

Συγκεκριμένα, το κατάστημα προσφέρει νέο αμορτισέρ πίσω, καινούργια ελατήρια εμπρός πιρουνιού αλλά και λάδι Ohlins στην τιμή των 720 ευρώ, μαζί με την εργασία τοποθέτησης!

Επωφεληθείτε τώρα από την μεγάλη προσφορά και αναβαθμίστε την ανάρτηση της μοτοσικλέτας σας δίνοντας άλλον αέρα στο MΤ-07.

Pierrakos Moto
Καλλιρρόης 14, Αθήνα 117 43
21 0748 8251

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2016 13:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Slacker: Όργανο μέτρησης Sag Ελατήρια Q-Springs »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon