Κατηγορία Αναρτήσεις
Τετάρτη, 14 Μαϊος 2025 07:56

Αναρτήσεις της Hagon για τα CFMoto MT450 & MT800

Ετοιμοπαράδοτα στη Speedy Α.Σ. Ρουσιανίδης τα Hagon Monoshocks και για τα best seller adventure της αγοράς CFMoto MT450 & MT800, με την κορυφαία ποιότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα του Αγγλικού εργοστασίου !

Μιλάμε για πλήρως ρυθμιζόμενα, CNC Machined αμορτισέρ αζώτου - λαδιού, με Heavy-Duty άξονα 18mm HardChrome, μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου (μηχανικά ή με υδραυλικό ρυθμιστή), single circuit ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης & επαναφοράς, πλήρως επισκευαζόμενο και με δύο χρόνια εγγύηση, επεκτάσιμη έως εφ'όρου ζωής & για απεριόριστα χιλιόμετρα!

Επιπλέον, όπως σε όλο τον κατάλογο της Hagon, υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας/κατασκευής σύμφωνα με το βάρος του αναβάτη, το στυλ οδήγησης και τη χρήση. Ετοιμοπαράδοτα και με Υδραυλικό Ρυθμιστή Προφόρτισης ελατηρίου! Ολοκληρώστε το σετ με Hagon Progressive ελατήρια εμπρός συστήματος, προοδευτικής προφόρτισης και μεταμορφώστε την μοτοσυκλέτα σας!

Όλα τα προϊόντα Hagon καλύπτονται από (2) δύο χρόνια – έως εφ'όρου ζωής εγγύηση, για απεριόριστα χιλιόμετρα και βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας σας τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της απόδοσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 77 79 252, www.Hagon.gr, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - SPEEDY Α.Σ. ΡΟΥΣΙΑΝΙΔΗΣ

Τιμή: από 528€

Βρείτε τα με ένα κλικ εδώ.

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Μαϊος 2025 08:06
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon