.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 13:49

Ohlins αναρτήσεις για το νέο Kawasaki Ninja 400

 

Cartridge kit & αμορτισέρ για τη νέα sport μοτοσυκλέτα

Το νέο Kawasaki Ninja 400 έρχεται να αντικαταστήσει το Ninja 300 και να διεκδικήσει τίτλους στην κατηγορία Supersport 300, τόσο σε εθνικούς, όσο και σε αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Η γνωστή σουηδική εταιρία παρουσίασε ένα Cartridge kit αλλά και ένα αμορτισέρ ειδικά σεταρισμένα για τις ανάγκες της νέας δημιουργίας των Ιαπώνων.

kawasaki ninja 400 2018

Öhlins NIX 22 cartridge kit

ohlins NIX 22 kawasaki ninja 400

Το Öhlins NIX 22 cartridge kit ενσωματώνει τη συμπίεση και την επαναφορά ξεχωριστά δεξιά και αριστερά σε κάθε καλάμι, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει το επίπεδο υψηλής μηχανικής κατεργασίας που έχουν  οι αγωνιστικές αναρτήσεις. Προσφέρει βελτιωμένη αίσθηση εμπρός που θα σας δώσει την ασφάλεια να οδηγήσετε πιο γρήγορα και αποτελεί μία σημαντική αναβάθμιση για τις επιδόσεις του στάνταρτ μπροστινού της μοτοσυκλέτας. Το κιτ βελτιώνει σημαντικά τον χειρισμό του πιρουνιού, τον ελιγμό στη στροφή και το φρενάρισμα και δίνει στον οδηγό μία αξιοσημείωτη αίσθηση ελέγχου. Τα ελατήρια είναι διαθέσιμα ξεχωριστά σύμφωνα με τα κιλά του αναβάτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

-­Τεχνολογία Öhlins­ NIX­
-Εξωτερική ρύθμιση συμπίεσης και επαναφοράς
-Εξωτερική ρύθμιση προ-φόρτισης ελατηρίου
-22 mm διάμετρος άξονα
-Διαθέσιμη γκάμα ελατηρίων
-Setting Bank ÖHLINS 

STX 36 P



Το αμορτισέρ που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ninja 400 σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην πίστα, καλύτερη άνεση και ευελιξία στο δρόμο. Το STX 36  έχει καλύτερη απόδοση σε κάθε τομέα: στην πρόσφυση του ελαστικού, την άνεση και την αίσθηση του αναβάτη. Διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης συμπίεσης και επαναφοράς, προφόρτιση ελατηρίου και δυνατότητα ρύθμισης του μήκους και έτσι προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση και οδηγικό στυλ. Το ελατήριο μπορεί να αλλαχτεί, χωρίς χρέωση, σύμφωνα με τα κιλά του αναβάτη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
-Τεχνολογία Öhlins­ STX­
-Εξωτερική ρύθμιση προφόρτισης
   ελατηρίου
-Ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης
-Ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς   
-Ρυθμιστής μήκους
-36 mm διάμετρος πιστονιού
-Τύπος S36PR1C1L 

Τα παραπάνω προϊόντα θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό για αγωνιστική χρήση - Παρακαλούμε προβείτε σε παραγγελία.

eXTra products
Τηλ.: 210-9213286/7

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 13:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon