.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 08:08

Hyperpro Κιτ Βασεις & Σταμπιλιζατέρ

 

Σταθερότητα και ασφάλεια

 

Η εταιρία HYPERPRO παράγει κιτ βάσεις (Mounting Kits) για να τοποθετηθούν μαζί με αμορτισέρ τιμονιού (Steering Damber) στη μοτοσυκλέτα.

Η τοποθέτηση είναι Plug and play, οπότε το 98% των βάσεων είναι δυνατό να τοποθετηθούν χωρίς τρυπήματα η κοψίματα στην μοτοσικλέτα.

Ο σχεδιασμός των βάσεων προτιμώνται σε θέση Top-Tank, έτσι ώστε να καθιστά πιο εύκολη την ρύθμιση του αμορτισέρ τιμονιού.

Τα κιτ των βάσεων είναι διαθέσιμα στα χρώματα Χρυσό ή Μαύρο.
Όλα τα μέρη των βάσεων αναπτύσσονται, σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και συν αρμολογούνται στο εργοστάσιό της Hyperpro!

To αμορτισέρ τιμονιού ή σταμπιλιζατέρ είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να αναστέλλει μια ανεπιθύμητη, ανεξέλεγκτη κίνηση ή ταλάντωση του τιμονιού της μοτοσυκλέτας, ένα φαινόμενο γνωστό ως κούνημα!

Στις μοτοσυκλέτες με κοντό μεταξόνιο και μία επιθετική γεωμετρία του συστήματος διεύθυνσης δίνεται η δυνατότητα να καταστεί πολύ γρήγορα η αλλαγή κατεύθυνσης. Ως παράπλευρο αποτέλεσμα είναι ότι η μοτοσυκλέτα είναι λιγότερο σταθερή, δίνει λιγότερο ανατροφοδότηση από ανωμαλίες του οδοστρώματος, και είναι πιο δύσκολο να ελεγχθεί.

Αν ο μπροστινός τροχός δεν είναι εντελώς κάτω (in-line) μετά από μια μικρή σούζα, μπορεί να προκαλέσει μια ανεπιθύμητη ταλάντευση.

Τα αμορτισέρ τιμονιού είναι εγκατεστημένα σε όλο και πιο υψηλής τεχνολογίας μοτοσικλέτες από το εργοστάσιο, όχι μόνο οι Sport αλλά και οι Naked και οι Bid-Road. Αυτό γίνεται για να αντιμετωπιστούν αυτές οι ανεπιθύμητες συμπεριφορές.

Τα σταμπιλιζατέρ προσφέρουν άνεση και ασφάλεια. ... Και η HYPERPRO προσφέρει το καλύτερο!

Το αμορτισέρ τιμονιού της Hyperpro μειώνει αυτό του είδους των κινδύνων στο ελάχιστο. Αυτές οι ταλαντεύσεις και οι δονήσεις παρεμποδίζονται από το αμορτισέρ.

Ως αποτέλεσμα, έχετε μια μοτοσυκλέτα που κατευθύνει τον τρόπο που θέλετε και να αντιδρά μαζί με τον τρόπο που θα ελπίζουμε σε απρόβλεπτες καταστάσεις.

Το πρόγραμμα Καθοδήγησης των σταμπιλιζατέρ της HYPERPRO χωρίζεται σε 2 επίπεδα. Η CSC (Σταθερός Έλεγχος Ασφάλειας) αμορτισέρ τιμονιού και η RSC (Δυναμικός Έλεγχος Ασφάλειας) αμορτισέρ τιμονιού.

Και οι δύο τύποι αμορτισέρ τιμονιού είναι φτιαγμένοι με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η λειτουργία του αμορτισέρ τιμονιού.


TECNO-MOTO PERFORMANCE
Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 15:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon