.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 17:10

Triumph – Νέος τιμοκατάλογος με τα νέα Tiger Sport 660 και Speed Triple 1200 RR

Με ισχύ από 1η Νοεμβρίου 2021, ο νέος τιμοκατάλογος λιανικής ενσωματώνει τα δύο νέα μοντέλα της αγγλικής εταιρείας.

Ο ανανεωμένος πίνακας τιμών της Triumph μας ανακοινώνει ουσιαστικά τις λιανικές τιμές των δύο πιο πρόσφατων νέων μοντέλων της εταιρείας, τα οποία έρχονται να καλύψουν τις δύο άκρες της γκάμας.

Στο κάτω άκρο, το πιο προσβάσιμο από οικονομικής πλευράς, συναντάμε το νέο Tiger Sport 660 που κάνει δυναμικά την είσοδό του στην αγορά με μια εξαιρετική τιμή, €9,290, στα πρότυπα του γυμνού αδελφού Trident 660.

Στο απέναντι άκρο, ψηλά στα ράφια της Triumph, το νέο Speed Triple 1200 RR διατίθεται στην ελληνική αγορά προς €20,990, δηλαδή σε μια τιμή που αντανακλά τον εκλεκτικό και κορυφαίο χαρακτήρα και εξοπλισμό του.

Στον νέο τιμοκατάλογο συναντάμε επίσης μικρές ανατιμήσεις στα περισσότερα μοντέλα του, φωτογραφίζοντας τις αυξήσεις κόστους που ταλανίζουν την παγκόσμια παραγωγή ως συνέπεια των προβλημάτων τις μεταφορές και τις ελλείψεις πρώτων υλών.

Τέλος, σημειώνουμε την απουσία του Tiger 1200 από τον νέο τιμοκατάλογο, αφήνοντας χώρο για τη νέα γενιά που αναμένεται λίαν συντόμως να εμφανιστεί, είτε στην EICMA στα τέλη του Νοέμβρη ή διαδικτυακώς.

triumph times nov21

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 17:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon