.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 10:10

Harley-Davidson Freedom Promise – Αγοράζεις σήμερα, ανταλλάσσεις με καινούργια του χρόνου

[Δελτίο Τύπου]

Οδήγησε την ελευθερία σου σε άλλο επίπεδο.

Μόλις λίγες ημέρες έχουν απομείνει για τον ερχομό των Χριστουγέννων και η Harley-Davidson κατάφερε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα για άλλη μία φορά, φέρνοντας την “μαγεία” των γιορτών ακόμη πιο κοντά. Και ο λόγος; Η νέα απίστευτη προσφορά που οδηγεί την επιλογή της επόμενης σου μοτοσυκλέτας σε άλλο επίπεδο…

H τελευταία αλλά και η καλύτερη προσφορά για το 2019, έρχεται από την Harley-Davidson Athena. Όσοι αγοράσουν ένα καινούριο Iron 883 MY2020 μέχρι τις 31/12/2019, έχουν τη δυνατότητα να το ανταλλάξουν, στην αρχική τιμή αγοράς με οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα έτους 2020-2021, μετά από ένα χρόνο.

Η Harley-Davidson αντιλαμβάνεται ότι σε ένα κόσμο που αλλάζει γρήγορα με ακόμη περισσότερες καταναλωτικές απαιτήσεις, η ελευθερία στην επιλογή αποτελεί προτεραιότητα και το προσφέρει, κάνοντας δυνατή την απόκτηση, σε σύντομο χρόνο, μίας από τις πιο περιζήτητες μοτοσυκλέτες της Harley-Davidson - Softail,Touring, Trike ή οποιαδήποτε άλλη H-D μοτοσυκλέτα μεγαλύτερης κατηγορίας - αγοράζοντας σήμερα ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY20.

Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Harley-Davidson, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις εδώ και άμεσα θα επικοινωνήσει μαζί σου ένας εκπρόσωπος μας, για να σε ενημερώσει πως θα κάνεις δικό σου ένα ολοκαίνουργιο Iron 883 MY2020 με €10,590 και να λάβεις “υπόσχεση ελευθερίας” για την επόμενη H-D μοτοσυκλέτα σου.

Freedom Promise

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon