.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 18:14

Nordcap-Nordcode: Παρουσίαση νέων προϊόντων 2019

Η γνωστή εταιρία εξοπλισμού αναβάτη Nordcap διευρύνει την γκάμα των jackets της παρουσιάζοντας στο κοινό πέντε νέες προτάσεις.

Τα νέα jackets που μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά παρακάτω προσφέρουν εξαιρετικό value for money και χαρακτηρίζονται από την προσιτή τους τιμή και τα ποιοτικά υλικά με τα οποία έχουν κατασκευαστεί.  Αν ψάχνετε για το επόμενο jacket σας, οι νέες προτάσεις της Nordcap που ακολουθούν σας αφορούν άμεσα.

Nordcode Horizon

 nordcode Horizon

Το χειμερινό jacket, Nordcode Horizon είναι κατασκευασμένο από cordura 500D υψηλής ποιότητας και αντοχής. Φέρει διάτρητη επένδυση για καλύτερη διαπνοή και CE EN1621-1 πιστοποιημένες προστασίες σε ώμους και αγκώνες αλλά και προστασία πλάτης. Είναι 100% αδιάβροχο και αντιανεμικό, διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση και αεραγωγούς σε στήθος και πλάτη. Με ρυθμιζόμενους ιμάντες προσαρμογής στα μανίκια και στη μέση, 4 εξωτερικές τσέπες και δύο εσωτερικές.

Nordcode Jackal

nordcode jackal

Το νέο χειμερινό μπουφάν Nordcode Jackal είναι πλέον διαθέσιμο σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή για άνεση και προστασία στις καθημερινές μετακινήσεις σας. Κατασκευασμένο από ύφασμα τύπου Cordura 600D υψηλής αντοχής, φέρει αποσπώμενη θερμική επένδυση και είναι 100% αδιάβροχο με μεμβράνη που επιτρέπει τη διαπνοή. Με 2 αεραγωγούς για καλύτερο αερισμό και εξαερισμό στην πλάτη. Προστασίες με πιστοποίηση CE στους αγκώνες, στους ώμους και αφρό στην πλάτη που σταθεροποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες. Δύο εξωτερικές τσέπες μπροστά, εσωτερική αδιάβροχη τσέπη και τσέπη για κινητό τηλέφωνο. Τέλεια εφαρμογή με ρυθμιζόμενους ιμάντες στην μέση και κουμπιά ρύθμισης στα μανίκια και τους καρπούς.

Nordcode Bullet

nordcode bullet

Κατασκευασμένο από γνήσιο μαλακό δέρμα υψηλής ποιότητας, το νέο Bullet είναι ένα κομψό μπουφάν με σαφείς ρετρό σχεδιαστικές επιρροές και συνδυάζει ιδανικά στυλ, λειτουργικότητα και προστασία. Το Bullet προσφέρει στους αναβάτες ένα μπουφάν που ταιριάζει με οποιαδήποτε μηχανή.  Μπορεί να φορεθεί και τους ψυχρότερους μήνες του έτους χάρη στην αφαιρούμενη θερμική του επένδυση, ενώ το ελαστικό τελείωμα στα μανίκια φροντίζει να κρατά την θερμοκρασία του κορμού σε ιδανικά επίπεδα.

Χαρακτηριστικά

-Από γνήσιο δέρμα

-CE Αποσπώμενα προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες

-Θήκη για προστατευτικό πλάτης

-Αφαιρούμενη θερμική επένδυση με δύο τσέπες

-Ελαστικό τελείωμα στα μανίκια

-Δέχεται και προστασία πλάτης CE Level2

-2 εξωτερικές τσέπες

Fovos Explorer

fovos Explorer

Το Explorer έχει σχεδιαστεί για όσους ονειρεύονται να εξερευνήσουν αμέτρητους ορίζοντες και να μην σταματούν μέχρι να εκπληρώσουν αυτό το όνειρο. Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να συναντήσετε στο ταξίδι σας, το Explorer θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε, χάρη στην αποσπώμενη αδιάβροχη μεμβράνη Reissa, την αποσπώμενη θερμομονωτική επένδυση αλλά και στα μεγάλα ανοίγματα εξαερισμού. Όπου κι αν οδηγείτε, στο δρόμο ή και εκτός δρόμου, αυτό το μπουφάν θα σας κρατήσει ασφαλείς χάρη στα προστατευτικά CE 1691-2 και το εξωτερικό περίβλημα που είναι ανθεκτικό στην τριβή. Ο καλύτερος σύντροφος στις πιο άγριες περιπέτειές σας.

Χαρακτηριστικά

-CE προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες

-CE 1691-2 προστατευτικό πλάτης

-Σταθερή διάτρητη επένδυση

-Αφαιρούμενη θερμική επένδυση

-Αφαιρούμενη αδιάβροχη επένδυση REISSA

-Ειδική θήκη για Hydroback

-Δυναμικοί αεραγωγοί

-Ανοιγόμενα πάνελ αερισμού

-Μεγάλη τσέπη στην πλάτη

-Ανακλαστικές ζώνες για ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση

-Ρυθμιζόμενη μέση με ιμάντες velcro

-Σύστημα ρύθμισης αυχένα

-Φερμουάρ ρύθμισης όγκου στα πλάγια

-Kουμπιά ρύθμισης μανικιών

Fovos Raptor

fovos raptor

Το Raptor είναι αδιάβροχο μπουφάν με σπορ εμφάνιση, ιδανικό για sport tourer και crossover. Η αδιάβροχη μεμβράνη, τα πιστοποιημένα αφαιρούμενα προστατευτικά σε ώμους αγκώνες και πλάτη, η αφαιρούμενη θερμομονωτική επένδυση και οι αεραγωγοί του το καθιστούν ιδανικό τόσο για χρήση στην πόλη όσο και για μεγάλες περιηγήσεις. Με ανακλαστικά ένθετα για ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση και ρυθμιζόμενους αεραγωγούς σε στήθος και πλάτη. Φέρει επίσης ιμάντες με Velcro σε καρπούς και μέση για ιδανική εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά

-Αφαιρούμενα προστατευτικά CE σε ώμους, αγκώνες και πλάτη

-Αφαιρούμενη θερμική επένδυση

-Ανακλαστικά ένθετα για ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση

-Ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί στο στήθος και την πλάτη

-Ρυθμιζόμενο κλείσιμο στο λαιμό

-Ρυθμιζόμενο στα μανίκι με κουμπί

-Ρυθμιζόμενοι ιμάντες velcro σε καρπούς και μέση

Moto Market

Τηλ.: 210 92 22 349

Τηλ.: 2310 946 800

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 20:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon