.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 09:49

Aprilia Days – Σημαντικά δώρα της αντιπροσωπείας για όλο τον Μάρτιο!

 

Με κάθε αγορά ΟΛΩΝ των μοτοσυκλετών, από 125 κ.εκ. και πάνω

Η Aprilia παρουσιάζει την ενέργεια Aprilia Days, μια ειδική περίοδο προσφοράς αποκλειστικών πλεονεκτημάτων  και δώρων που θα διαρκέσει όλο τον Μάρτιο. Οι προσφορές «Aprilia Days» ισχύουν από 1 έως τις 31 Μαρτίου σε επιλεγμένα σημεία πώλησης Aprilia.

Συγκεκριμένα κατά την περίοδο της προωθητικής ενέργειας “Aprilia Days” οι φίλοι της ιταλικής εταιρίας θα έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν τα μοντέλα της Aprilia αλλά και να επωφεληθούν από τα μοναδικά πλεονεκτήματα.

Τα αποκλειστικά οφέλη αφορούν όλη την γκάμα Aprilia: από το RSV4 και το Tuono V4 1100, σημεία αναφοράς στις κατηγορίες τους, μέχρι τα 125άρια RS και Tuono για τους νεότερους αναβάτες, χωρίς βέβαια να εξαιρούνται τα δικύλινδρα Shiver και Dorsoduro 900.

aprilia days aprilia RSV4 rf doro arkapovic

Κατά τη διάρκεια των Aprilia Days, τα RSV4 και Tuono V4 1100 προσφέρονται με δώρο την εξάτμιση Slip-On Akrapovic*, εγκεκριμένη για χρήση σε δρόμο ώστε να απολαμβάνουν αγωνιστικές επιδόσεις και απίστευτο ήχο! 

aprilia days shiver Dorsoduro 900

Τα ευέλικτα δικύλινδρα 900άρια, το πολυχρηστικό Shiver 900 και το κατ’ εξοχήν fun bike Dorsoduro 900, προσφέρουν συνδεσιμότητα με απίστευτες δυνατότητες, αφού η τιμή αγοράς περιλαμβάνει και την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia!

aprilia days aprilia tuono 125

Σημαντικά πλεονεκτήματα και για τα μοντέλα μικρότερου κυβισμού, τα πρώτα όπλα των νεότερων αναβατών που ακολουθούν τις νέες τεχνολογίες: το επιθετικό RS 125 και το μικρό street fighter Tuono 125 προσφέρονται με δώρο το QuickShift στο κιβώτιό τους, το καινοτομικό σύστημα ηλεκτρονικής αλλαγής ταχυτήτων χωρίς χρήση της μανέτας του σμυπλέκτη, δοκιμασμένο από την Aprilia αγώνες αλλά και την Πλατφόρμα Πολυμέσων Aprilia που επιτρέπει τη διασύνδεση της μοτοσυκλέτας με το smartphone!

Τα πλεονεκτήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Aprilia προσφέρει δωρεάν για όλα τα μοντέλα πάνω από 50cc 4 χρόνια εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια, επιδιώκοντας την εξασφάλιση της μέγιστης εξυπηρέτησης!

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Aprilia Days για να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και τα σημεία πώλησης Aprilia που συμμετέχουν στην ενέργεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 11:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon