.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 16:48

Κατάστημα 4ACES Store

 

Το κατάστημα για τους φίλους του Enduro και του Motocross!

Επειδή η οδήγηση στο χώμα είναι απαιτητική και η συντήρηση – προετοιμασία πριν τη κάθε βόλτα ή τον αγώνα είναι σημαντική, οι άνθρωποι του καταστήματος 4ACES Store είναι στη διάθεσή σας 6 μέρες τη βδομάδα, στο φυσικό τους χώρο, αλλά και 24 ώρες, κάθε μέρα, στο ιντερνετικό κατάστημα.

Μπορείτε να τους επισκεφθείτε στην έδρα τους ή να πλοηγηθείτε στις σελίδες του site και να διαλέξετε το είδος που σας ενδιαφέρει μέσα από μια γκάμα επώνυμων προϊόντων που συνέχεια εμπλουτίζεται.

4aces store3

Επωφεληθείτε από τις προσφορές ή τους ευέλικτους τρόπους αγοράς που το κατάστημα διαθέτει, είτε αυτοί είναι μια δωρεάν αποστολή (σε αγορές άνω των 80 ευρώ), είτε διακανονισμοί με άτοκες δόσεις.

4ACES STORE

Στρ. Αλ. Παπάγου 8, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ: 211-4098886

www.4aces-store.com

https://www.facebook.com/4aces.store/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018 20:34

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon