.
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 08:57

SYM - Άλλο ένα αξέχαστο SYM Roadtrip ολοκληρώθηκε!

[Δελτίο Τύπου] Μετά από 12 ημέρες, 2.000 χιλιόμετρα, πέντε διασχίσεις συνόρων και υψομετρικές διαφορές που έφταναν από το επίπεδο της θάλασσας μέχρι τα 2.802 μέτρα, το φετινό SYM Roadtrip 2022 – "Tour to the French Alpes" έφτασε στην ολοκλήρωσή του. Οι 27 συμμετέχοντες από το δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε. μαζί με τα αντίστοιχα 27 scooters της SYM, γέμισαν με χιλιόμετρα και εικόνες σε μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, όπως συνηθίζεται εξάλλου τόσα χρόνια.

Η εκκίνηση του ταξιδιού δόθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, εκεί όπου συναντήθηκαν τα δύο γκρουπ αναβατών, που ξεκίνησαν από λες τις γωνιές της Ελλάδας. Μετά από 12 ημέρες, τα scooters της SYM πάτησαν ξανά τις ρόδες τους στην Ελλάδα, αφού όμως προηγουμένως είχαν διασχίσει την Ιταλία, το Μονακό, την Γαλλία και ξανά την Ιταλία, πριν την επιστροφή τους την 1η Οκτωβρίου.

symr2.jpg

Στο διάστημα αυτό, οι "Roadtrippers" πέρασαν από ιδιαίτερους και εντυπωσιακούς σταθμούς, όπως τα "στολίδια" της Τοσκάνης, η Σιένα και η Φλωρεντία με την πλούσια πολιτιστική παράδοση, η Πίζα με το διάσημο κεκλιμένο πύργο της, το Πριγκιπάτο του Μονακό με την αστείρευτη χλιδή, οι Κάννες και η Νίκαια που δίνουν τον πολυτελή χαρακτήρα της Κυανής Ακτής, το Col de la Bonette (το υψηλότερο ασφαλτοστρωμένο πέρασμα των Άλπεων και της Ευρώπης και η "Μέκκα" των απανταχού εραστών της αυτοκίνησης, το άντρο της Ferrari στο Maranello και τη Modena.

symr5.jpg

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, scooters και αναβάτες είχαν να αντιμετωπίσουν όλες… τις εποχές του χρόνου, από την ηλιοφάνεια και τη ζέστη, μέχρι βροχές καταιγίδες, κρύο και πάγο! Έπρεπε να διασχίσουν κάθε είδους διαδρομή, από εθνικές οδούς και Autostrada, μέχρι δευτερεύοντες επαρχιακούς και αστικούς μποτιλιαρισμένους δρόμους, με τα scooters της SYM όχι μόνο να βγαίνουν αλώβητα, αλλά να επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά στην πράξη, τις αρετές, της άνεσης, της οικονομίας και της πρακτικότητας, που τα διατηρούν στην κορυφή των πωλήσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

 

symr3.jpg

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες από το δίκτυό της Γκοργκόλης Α.Ε. για την συμμετοχή τους σε ένα ακόμη ανεπανάληπτο SYM Roadtrip, η οποία επιβεβαιώνει τη δυναμική συμβολή τους στην επιτυχία της εταιρείας. Ραντεβού στο επόμενο!

symr4.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 07:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « SYM Roadtrip 2022 – Το Tour στις Γαλλικές Άλπεις συνεχίζεται
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon