.
Κατηγορία Triumph
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 17:47

TEST - Triumph Thruxton 2017

 

Έχει το όνομα έχει και την χάρη

 

Του Θοδωρή Ξύδη

Φωτογραφίες: Τάκης Μανιάτης, Θοδωρής Ξύδης

Με την ιστορία που κουβαλά το όνομα Thruxton είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα βαριά χαρτιά της Triumph και το νέο μοντέλο αναμένεται να παίξει πολύ πιο σημαντικό ρόλο, στις πωλήσεις αλλά και στην εικόνα της εταιρίας, σε σχέση με την μοτοσικλέτα που αντικαθιστά. Εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά καλούδια που απαιτούνται από μια μοτοσικλέτα της εποχής μας και προσεγμένη παντού, η πρόταση της βρετανικής εταιρίας θέλει να αποδείξει ότι η εμφάνιση είναι μόνο ένας από τους λόγους για να την κάνεις δική σου.

Γοητεία η ακαταμάχητη

Υπάρχει λόγος που μοτοσυκλέτες όπως το νέο Triumph Thruxton είναι τόσο ποθητές στο κοινό των δύο τροχών. Για να μάθει κανείς αυτό τον λόγο δεν έχει παρά να ρίξει μία ματιά στην τελευταία δημιουργία της βρετανικής εταιρίας και... μπουμ! Μία μόνο ματιά, η πρώτη για την ακρίβεια, αρκεί για να κάνει τα σάλια σου να τρέχουν και τα μάτια σου να κινούνται σαν τρελά πάνω-κάτω και μπρος-πίσω στα μέταλλα του Thruxton προσπαθώντας να ρουφήξουν όση περισσότερη εικόνα μπορούν. Ανεξάρτητα από τις δίτροχες προτιμήσεις του καθενός, η εμφάνιση του Thruxton δείχνει να ελκύει το σύνολο σχεδόν των μοτοσυκλετιστών με το αποτέλεσμα να δικαιώνει απόλυτα τους ανθρώπους της βρετανικής εταιρίας. Για να λέμε την αλήθεια δεν γινόταν να αποτύχουν οι σχεδιαστές της Triumph. Το know-how το έχουν, η εποχή είναι η πλέον κατάλληλη για το πλασάρισμα τέτοιων μοτοσυκλετών, ενώ έχουν και άλλο ένα εξίσου σημαντικό και την ίδια στιγμή μοναδικό στοιχείο. Μιλάμε φυσικά για το βαρύ επίθετο αλλά και για το θρυλικό όνομα, κάτι ελάχιστα άλλα μοντέλα μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν σήμερα. Το Thruxton, βαφτίστηκε έτσι λόγω της ομώνυμης βρετανικής πίστας, εκεί όπου η Triumph σημείωσε σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες αντοχής - συγκεριμένα στον αγώνα αντοχής Thruxton 500- τις δεκαετίες του 50 και του 60, μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του 70. Δύο στοιχεία λοιπόν, η σχεδίαση και το όνομα είναι εκείνα που κάνουν το Thruxton ακαταμάχητα γοητευτικό στα μάτια κάθε αναβάτη που σέβεται τον εαυτό του.

Έλα πιο κοντά

Η σαγήνη του Triumph όχι μόνο διατηρείται αλλά ενισχύεται ακόμη περισσότερο, όσο πλησιάζεις κοντά του. Το απλό Thruxton δεν έχει τα εντυπωσιακά στοιχεία της έκδοσης R, δηλαδή το ανεστραμμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι, τις ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες της Brembo και τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Ohlins. Είναι όμως εντυπωσιακό και έτσι όπως είναι καθώς έχει όλα τα άλλα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει ενώ συνοδεύεται και από μία χαμηλότερη τιμή. Ποια είναι “όλα τα άλλα”; Η εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και η ποιότητα κατασκευής που κυμαίνεται σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, αντάξια μιας μοτοσικλέτας που κοστίζει 14.000 ευρώ. Κανένα παράπονο από την βαφή, αλλά και από το φινίρισμα των άβαφων μεταλλικών επιφανειών, όπως και από τη συναρμογή των μερών της μοτοσικλέτας. Οι λεπτομέρειες μάλιστα είναι δεκάδες και μπορούν να κρατήσουν το βλέμμα σου απασχολημένο για πραγματικά πολύ καιρό. Ρίξτε μία ματιά στο όμορφο φανάρι με το σήμα της Triumph να καλύπτει την λάμπα πυρακτώσεως και την συστοιχία των LED, που αποτελούν και τα φώτα ημέρας, να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό και προσεγμένο στυλ- μπορείτε να τα ανάψετε και να τα σβήσετε όποτε θέλετε. Αγγίξτε τα καλύμματα των δύο σωμάτων του ψεκασμού που μοιάζουν εντυπωσιακά με καρμπυρατέρ μιας άλλης εποχής: “Triumph Motorcycles – Since 1902” γράφουν πάνω τους με το όνομα της βρετανικής εταιρίας να κάνει την εμφάνισή του και λίγο πιο δίπλα, πάνω στις κόκκινες πίπες των μπουζί. Θα το βρείτε και αλλού, κεντημένο στο πίσω μέρος της σέλας με τις κόκκινες ραφές και τη “σουέντ” επένδυση για τη θέση του αναβάτη, αλλά και στα λάστιχα των μαρσπιέ! Τα LED κάνουν την εμφάνισή τους και στο προσεγμένο πίσω φανάρι και στα φλας, με τη σχεδίαση των τελευταίων να μοιάζει με σφαίρες τοποθετημένες στις θαλάμες ενός πεντάσφαιρου ρεβόλβερ! Στα ίδια υψηλά επίπεδα λεπτομέρειας κινείται και η τάπα του ρεζερβουάρ, η οποία είναι στην ουσία δύο τάπες: Η μεταλλική και άκρως εντυπωσιακή με μεντεσέ-τύπου Monza την αποκαλεί η Triumph-και η κανονική που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και απαιτεί τη χρήση του κλειδιού για να βγει. Όχι και ότι πιο χρηστικό στον ανεφοδιασμό αλλά μπρος στα κάλλη... Παραλίγο να ξεχάσω το ίδιο το ρεζερβουάρ -σιγά που θα το ξεχνούσα. Με τις κλασικές του γραμμές, αλλά και τη λωρίδα βαφής που το διατρέχει κεντρικά από μπροστά μέχρι πίσω, παίζει τεράστιο ρόλο στην διαμόρφωση της ταυτότητας του Τhruxton, όπως και τα ψηλά τοποθετημένα κλιπόν, απαραίτητα για μία cafe racer μοτοσυκλέτα. Πιο κάτω, ο νέος 1200άρης κινητήρας των Βρετανών δίνει τον δικό του τόνο στη σχεδίαση της μοτοσικλέτας. Για τα καλλύμματα του ψεκασμού τα είπαμε. Για αυτά που δεν μιλήσαμε είναι το μαύρο και σχεδόν αόρατο ψυγείο, τα βουρτσισμένα καπάκια, με το δεξί σε σχήμα καρδιάς να κλέβει την παράσταση, αλλά και τις χοντρές ψύκτρες, που μπορεί πλέον να μην συνεισφέρουν πολλά στην ψύξη του μοτέρ δίνουν ωστόσο το κλασικό και τόσο απαραίτητο look σε αυτή την περιοχή.

Καθημερινή ευχαρίστηση


Καιρός να ανέβουμε στη σέλα του Thruxton με την εργονομία να είναι το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή. Η αίσθηση είναι ευχάριστη και καθημερινή και τείνει προς το σπορ χωρίς όμως να ταλαιπωρεί τον αναβάτη. Τα κλιπόν βρίσκονται σχετικά ψηλά αλλά όχι τόσο ώστε να είναι διακοσμητικά, όπως σε άλλες μοτοσικλέτες, ενώ η σέλα παρουσιάζεται άνετη για όλους στο πίσω μέρος της και λίγο πιο στενή από το ιδανικό στο εμπρός, για να πατάνε κάτω με αυτοπεποίθηση και οι κοντύτεροι αναβάτες. Τα χειριστήρια είναι ευχάριστα στη λετουργία τους και συνηθίζονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά, ενώ τα δύο αναλογικά όργανα βρίσκονται σε καλή απόσταση από τα μάτια του αναβάτη, οι ενδείξεις που παρουσιάζουν είναι ευανάγνωστες και οι δύο μικρές ψηφιακές οθόνες παρέχουν πλήθος χρήσιμων πληροφοριών. Μεςταξύ των πληροφοριών είνια και η αυτονομία αλλά και κατανάλωση καυσίμου. Οι μανέτες είναι ρυθμιζόμενες και προσαρμόζονται εύκολα στα μέτρα σας, ενώ τα μαρσπιέ βρίσκονται πίσω και σχετικά χαμηλά, με αποτέλεσμα να μην ενοχλούν με τις γωνίες που σχηματίζουν στα γόνατα, στην καθημερινή μετακίνηση, πόσο μάλλον στο αυτοκινητόδρομο ή τον επαρχιακό.

Μοτέρ το γυμνασμένο


Μιας και μιλάμε για τον κινητήρα να πούμε ότι έχει δεχτεί πολλές και σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το μηχανικό σύνολο που κινεί τις νέες Bonneville με στόχο η απόδοσή του να φτάσει σε επίπεδα αντάξια το ονόματος Thruxton. Έτσι στις κεφαλές βλέπουμε διαφορετικούς, πιο άγριους εκκεντροφόρους, ενώ τα έμβολα έχουν επίσης νέα σχεδίαση. Η συμπίεση παρουσιάζεται ανεβασμένη από το 10 στο 11:1, ο στρόφαλος έχει γίνει πιο ελαφρύς, ενώ το φιλτροκούτι έχει ανασχεδιαστεί και είναι μεγαλύτερο. Διαφορετικό είναι και το σύστημα εξαγωγής και όλες αυτές οι αλλαγές μαζί είχαν σαν αποτέλεσμα τη σημαντική αύξηση της ισχύος από τους 80 στους 97 ίππους στις μόλις 6.750 σ.α.λ., 100 στροφές ψηλότερα από ότι στην Bonneville T120. Παράλληλα, το μέγιστο όριο περιστροφής του κινητήρα έχει ανέβει κατά 500 σ.α.λ., στις 7.000, ενώ το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο είναι η αυξημένη ροπή. Οι Βρετανοί κατάφεραν να προσθέσουν 0,8 χιλιόγραμμα στη μέγιστη τιμή, η οποία πλέον ανέρχεται στα 11,2 κιλά από 10,5, σχεδόν 2.000 σ.α.λ. ψηλότερα, στις 4.950. Το Thruxton φέρει ένα ακόμη πρόγραμμα για τον ψεκασμό του, το Sport, που έρχεται να προστεθεί στα Road και Rain και να κάνει ακόμη πιο άμεση την απόκριση του ηλεκτρονικού γκαζιού της μοτοσικλέτας. Σχεδόν 100 ίπποι από 1.200 κ.εκ. δεν είναι ένα νούμερο που μπορεί να εντυπωσιάσει στο άκουσμά του σήμερα. Στην πράξη όμως, η γεμάτη και ιδιαίτερα ζωντανή απόδοση του εν σειρά δικύλινδρου κινητήρα είναι ικανή να φέρει πολλά χαμόγελα στον αναβάτη. Η ώθηση έρχεται δυνατά από τις πολύ τις πολύ χαμηλές στροφές και αν το κυνηγήσετε δεν θα δυσκολευτείτε να δείτε ακόμη και την τελευταία ένδειξη των 220 χλμ./ώρα στο κοντέρ. Το κιβώτιο είναι υπερμαλακό στη χρήση του, ελαφρώς ασαφές, αλλά με σωστές διαδρομές για τον επιλογέα, ενώ ο ήχος είναι μπάσος και χορταστικός χάρη στο στρόφαλο των 270 μοιρών. Κρατήστε τον διακριτικό, αφήνοντας την όμορφη εξάτμιση στην ησυχία της ή απελευθερώστε τον με μία after market για να κάνετε όλα τα κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά σας. Ακόμη περισσότερα χαμόγελα θα φέρει η υποδειγματική κατανάλωση με τη μέση τιμή σε πραγματικές συνθήκες να μοιάζει με... λάθος αφού ανέρχεται στα μόλις 5,2 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα!

Αλλαγές σε σχέση με το R


Οι αναρτήσεις και τα φρένα είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές του απλού Thruxton σε σχέση με το R. Έτσι μπροστά, στη θέση του πλήρως ρυθμιζόμενου ανεστραμμένου πιρουνιού της Showa, βλέπουμε ένα συμβατικό πιρούνι της KYB με διάμετρο καλαμιών στα 41 χλστ., ενώ από την ίδια εταιρία προέρχονται και τα αμορτισέρ τα οποία ρυθμίζονται μόνο ως προς την προφόρτιση, σε αντίθεση με τα πλήρως ρυθμιζόμενα Ohlins του R. Παράλληλα δύο διπίστονες δαγκάνες της Nissin έχουν πάρει τη θέση των 4πίστονων και ακτινικά τοποθετημένων Brembo, ενώ απουσιάζει και η ακτινική τρόμπα της ιταλικής εταιρίας. Το ABS φυσικά και δίνει το “παρών” όπως και το σύστημα πρόσφυσης του πίσω τροχού που μπορεί και να απενεργοποιηθεί. Αλλαγές υπάρχουν και στους χρωματισμούς αφού το Thruxton είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και πράσινο ενώ το R, σε κόκκινο και ασημί. Έχοντας οδηγήσει και το R πρέπει να πω ότι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων εντοπίζεται στα φρένα, αφού ο ιταλικός συνδυασμός είναι πραγματικά άπαιχτος! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σταματήσετε γρήγορα και με ασφάλεια με τα φρένα της βασικής έκδοσης, τα οποία επαρκούν πλήρως για το 90% των περιπτώσεων, ενώ παρουσιάζουν και καλή αίσθηση. Το ίδιο ισχύει και για τις αναρτήσεις. Απορροφούν με άνεση τις ανωμαλίες, κρατούν τους τροχούς σε διαρκή επαφή με το έδαφος και μόνο όταν αρχίσετε να πιέζετε θέλοντας να πιάσετε αυτό το επιπλέον 10% θα τις νιώσετε να διαμαρτύρονται. Ας είναι καλά και το ατσάλινο πλαίσιο που μπορεί και διαχειρίζεται με άνεση τις δυνάμεις που το ασκούνται παρουσιάζοντας μόνο τις σωστές δόσεις ελαστικότητας. Track day δεν κάναμε και κάτι μας λέει ότι μόνο εκεί δεν θα μπορέσουν ουσιαστικά να σταθούν δίπλα στις καλές αναρτήσεις του R ειδικά σε θέμα διάρκειας στην απόδοση.

Κλασικά μοντέρνο


Με την εμφάνισή του το Thruxton σε κερδίζει εύκολα από την πρώτη στιγμή. Θα μπορούσατε να το αγοράσετε μόνο για αυτή, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα θετικά που το χαρακτηρίζουν, θα μπορούσατε απλά να αδιαφορείτε για αυτά και δεν θα νιώθατε ενοχές, ούτε θα σας έκρινε ο περίγυρός σας. Όπως έχετε ήδη καταλάβει όμως, το Thruxton είναι μια μοτοσικλέτα που δεν χαρακτηρίζεται μόνο από την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Έχει την εμφάνιση, έχει το όνομα, έχει όμως και τη χάρη και η τελευταία φαίνεται όπου και αν κυκλοφορήσετε μαζί του. Στους δρόμους της πόλης συμπεριφέρεται σαν οποιαδήποτε χαμηλή σύγχρονη μοτοσικλέτα με τον αναβάτη να ασχολείται μόνο με την κίνηση που επικρατεί στους δρόμους. Ο συμπλέκτης είναι μαλακός και προοδευτικός, το κιβώτιο βουτυρένιο και η μοτοσικλέτα ελίσσεται με μεγάλη άνεση ανάμεσα στα αυτοκίνητα, με το μικρό πλάτος και το λογικό και σωστά κατανεμημένο βάρος να βοηθούν τα μέγιστα σε αυτό. Στο απότομο άνοιγμα του γκαζιού, με 1η ταχύτητα στο κιβώτιο, ο εμπρός τροχός σηκώνεται με άνεση στον αέρα, χωρίς συμπλέκτη, με τον ψεκασμό να είναι γλυκός και άμεσος την ίδια στιγμή και το ηλεκτρονικό γκάζι να λειτουργεί σα να υπάρχει ντίζα. Προσοχή μόνο με το γκάζι στην πόλη γιατί το πολιτισμένο Thruxton μαζεύει χιλιόμετρα ύπουλα και γρήγορα και εύκολα μπορεί να βρεθείτε με 200 στο κοντέρ. Στους δρόμους της πόλης είναι που θα καταλάβετε κυρίως και την διακριτική λειτουργία του Traction Control που γίνεται φυσικά αισθητό αλλά δεν ενοχλεί με την παρέμβασή του. Στον αυτοκινητόδρομο μπορείτε να ταξιδεύετε με όσα αντέχει ο σβέρκος σας, καθώς το πλαίσιο προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα για να γίνει αυτό πραγματικότητα, αν και ταχύτητες κοντά στα 150 χλμ./ώρα θα σας κρατήσουν ξεκούραστους για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Μία καλή βόλτα με μια μοτοσικλέτα όπως το Thruxton επιβάλλεται και δεν νοείται ως καλή αν δεν έχει στροφές. Φτάνοντας λοιπόν σε αυτές, στο δρόμο προς Χιλιαδού, το Thruxton τιμά το όνομα που φέρει στο ρεζερβουάρ του και παρουσιάζεται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα cafe racers που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αγορά. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης με την ανάλαφρη αίσθηση να το συνοδεύει και εδώ. Το πιρούνι κάνει καλά τη δουλειά του προσφέροντας επαρκή πληροφόρηση για την πρόσφυση του εμπρός τροχού, ταλαντώσεις δεν κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ το μοτέρ, με τα πλούσια αποθέματα ροπής, περιορίζει σημαντικά τη χρήση του κιβωτίου. Δεν σε βάζει στην πρίζα ώστε να πηγαίνεις συνέχεια στον κόφτη, σου δίνει όμως την επιλογή να ανεβάζεις ταχύτητες στο κιβώτιο σχετικά σύντομα και να εκμεταλλευτείς την ελαστικότητα και την ροπή του. Σε σβέλτο ρυθμό το Thruxton είναι απλά απολαυστικό και ικανό να αφήσει πίσω του μοτοσυκλέτες με σύγχρονη εμφάνιση και πιο εντυπωσιακές λύσεις στα περιφερειακά τους. Αφήνει τον αναβάτη του να το εμπιστευτεί και να χαρεί την οδήγηση άσχετα με το που βρίσκεται και αυτό είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας τηε βρετανκής μοτοσικλέτας, μετά από την εμφάνισή της.

Για κάθε μέρα και όχι μόνο

Μπορεί να έχει την απολύτως ποθητή εμφάνιση ενός cafe racer αλλά το νέο Thruxton κατάφερε να αποδείξει ότι είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι μια πραγματική μοτοσικλέτα 1.200 κ.εκ., πανεύκολη και φιλικότατη με όλους στην καθημερινή χρήση, με μέση κατανάλωση μεσαίου scooter και εργονομία που θα ταιριάξει στους περισσότερους σωματότυπους. Να ταξιδέψει με άνεση μπορεί, στα πλαίσια που ταξιδεύει μια γυμνή μοτοσικλέτα, ενώ σε δρόμο με στροφές δείχνει ότι κάτω από την διαχρονική της σχεδίαση κρύβεται ένα μελετημένο σύνολο που δεν φοβάται τις συγκρίσεις, ούτε τις προκλήσεις. Η βασική έκδοση σίγουρα δεν έχει τη συνολική απόδοση της ακριβότερης R. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει της προσοχής σας, αφού και φθηνότερη είναι και τα καταφέρνει μια χαρά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ενώ οι πιο ταπεινές αναρτήσεις ενισχύουν περισσότερο την κλασική της σχεδίαση. Το μόνο που σας χωρίζει από την βρετανική μοτοσικλέτα είναι τα 14.000 ευρώ της τιμής της. Αν σκεφτείτε όλα αυτά που σας φέρνουν κοντά της και όχι εκείνα που σας χωρίζουν τότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι “καλοτάξιδη”. 

Φωτογραφίες κίνησης

Φωτογραφίες λεπτομερειών

Φωτογραφίες λεπτομερειών ΙΙ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Triumph Motorcycles
Μοντέλο Thruxton
Αντιπρόσωπος ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε.
Τιμή βασικής έκδοσης 13.990 ευρώ
Εγγύηση 2 χρόνια
   
Κινητήρας  
Τύπος Τετράχρονος, δικύλινδρος σε σειρα, στρόφαλο 270μοιρών, 1 εκκεντροφόρος επικεφαλής, 4 βαλβίδες/κύλινδρο, υγρόψυκτος
Κυβισμός (c.c.) 1200
Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 97,6 Χ 80
Συμπίεση (:1)  11
Τροφοδοσία  Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός με σύστημα ride by wire
Σύστημα εξαγωγής  2 σε 2 με καταλύτη
Λίπανση  υγρό κάρτερ, αντλία λαδιού
Εκκίνηση  Μίζα
Συμπλέκτης  Υγρός πολύδισκος 
Μετάδοση 6 σχέσεων με αλυσίδα
   
Πλαίσιο  
Τύπος   Κλειστού τύπου από ατσάλι υψηλής αντοχής με αλουμινένιο ψαλίδι
Κάστερ (°)  22,7
Ίχνος (mm)  90,8
Μεταξόνιο (mm)  1.415
Ύψος (mm)  1030
Ύψος σέλας (mm)  805
Μήκος (mm) 2.105
Πλάτος (mm) 745
Βάρος (kg)   206
Ρεζερβουάρ/ Ρεζέρβα (lt)  15
   
Αναρτήσεις  
Μπροστά  Συμβατικό πιρούνι της KYB με διάμετρο καλαμιών 41mm και διαδρομή 120mm
Πίσω Δύο αμορτισέρ της ΚΥΒ, διαδρομή τροχού 120mm / Προφόρτιση ελατηρίου
   
Ελαστικά   
Μπροστά 120/70 ZR 17 - Pirelli Angel GT
Πίσω  160/60 ZR17 - Pirelli Angel GT
   
Φρένα  
Μπροστά Δίσκοι διαμέτρου διαμέτρου 310mm με διπίστονες δαγκάνες της Nissin
Πίσω Δίσκος διαμέτρου 220mm με  δαγκάνα 2 εμβόλων της Nissin
   
Εξοπλισμός  
  Ταχύμετρο, ολικός και 2 μερικοί χιλιομετρητές, ώρα, αυτονομία, στάθμη βενζίνης, επιλεγμένη ταχύτητα, απενεργοποιούμενο ABS και Traction Control, riding modes - ρύθμιση χάρτη ηλεκτρονικής ανάφλεξης, ενδείξεις για φώτα, φλας, πίεση λαδιού, διαγνωστικό ψεκασμού, κατανάλωση καυσίμου
   
Επιδόσεις  
Ισχύς εργοστασίου (ίπποι/σαλ)  97/6.750
Ροπή εργοστασίου (kgm/σ.α.λ.)  11,42/4.950

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 21:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Test - Triumph Thruxton R 2016 Test - Triumph Bonneville T100 - 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon