.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 12:17

TrialGP 2023, 5ος αγώνας, Ανδόρρα

Δυσκολεύτηκε αρκετά, μα ο Toni Bou αρχίζει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους καθ’ οδόν για τον τίτλο #33.

Έχοντας φέτος απρόσμενα πολλή πίεση από τον Jaime Busto (GASGAS), o Toni Bou (Montesa) κατάφερε την πρώτη του διπλή νίκη (δηλαδή και τις δύο μέρες του αγώνα) για πρώτη φορά φέτος μόλις στον προηγούμενη αγώνα στο κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου στην Ιταλία.

Ο 5ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος TrialGP επισκέφτηκε ένα άλλο ονομαστό κρατίδιο της Ευρώπης, αυτό της Ανδόρρας στη βόρεια Ισπανία, όπου ο Bou και οι αντίπαλοί του συνάντησαν βροχερό καιρό που τους δημιούργησε αρκετά προβλήματα κάνοντας πολύ γλιστερή τη διαδρομή.

Rnd 5 2023 Hertz FIM Trial World Championship

Την πρώτη μέρα του GP ωστόσο ο Bou άφησε τα προβλήματα για τους άλλους καθώς πήρε πειστικότατα τη νίκη συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς ποινής, την ώρα που ο δεύτερος Busto μάζευε 45 και ο τρίτος, Matteo Grattarola (Beta) 54.

Την Κυριακή 18/6, δεύτερη μέρα του αγώνα, ο Bou επανέλαβε την κυριαρχική του εμφάνιση, όπως και την προηγούμενη, κλείνοντας τον αγώνα με 25 βαθμούς ποινής, ενώ η κατάταξη της Κυριακής ήταν πανομοιότυπη: δεύτερος ο Busto με 43 βαθμούς, τρίτος ο Grattarola με 53.

Rnd 5 2023 Hertz FIM Trial World Championship

Έτσι ο Bou έφυγε από την Ανδόρρα με τη δεύτερη διπλή νίκη της σεζόν και έφτασε στους 191 βαθμούς στην προσωρινή κατάταξη του TrialGP, αφήνοντας τον Busto δεύτερο στους 177, ενώ τρίτος παραμένει ο Gabriel Marcelli (Montesa) με 133 βαθμούς.

Στην Ανδόρρα έγινε και ο 3ος αγώνας του 2023 για την κατηγορία των Γυναικών, με έναν ακόμη διπλό θρίαμβο στις δύο μέρες του αγώνα από την Emma Bristow (Sherco), που άφησε δεύτερη τη Berta Abellan (Scorpa), ενώ τρίτη αναδείχθηκε η Alice Minta (Scorpa).

Η Bristow οδηγεί το πρωτάθλημα με 112 βαθμούς μετά από τρεις διπλούς αγώνες, ωστόσο η Abellan καταδιώκει από κοντά με 108 και τρίτη είναι η Andrea Sofia Rabino (Beta) με 81.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογίες TrialGP 2023

Ο επόμενος αγώνας θα διοργανωθεί στην Ιταλία το τριήμερο 21-23 Ιουλίου 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon