.
Κατηγορία Trial
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 16:47

TrialGP 2020, 2ος αγώνας, Pobladura de las Regueras (Ισπανία)

Σαρωτικός ο Toni Bou επέστρεψε το πρωτάθλημα στη δική του κανονικότητα.

Ο εναρκτήριος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος Outdoor Trial, κατά κόσμον TrialGP, μας φυλούσε μια έκπληξη καθώς τη δεύτερη μέρα του Γαλλικού GP ο Toni Bou (Montesa) … έχασε από τον Adam Raga (TRRS), κάτι που είχε να συμβεί αρκετό καιρό.

Βέβαια ο 27 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (!) τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη στο GP για έναν βαθμό, χάρη στην επικράτησή του την πρώτη μέρα, ωστόσο για έναν αναβάτη που μετρά 14 συνεχόμενους τίτλους X-Trial (indoor) και 13 συνεχόμενους στο TrialGP (outdoor), ακόμη και η δεύτερη θέση του σε ένα αγωνιστικό σκέλος μπορεί να αποτελεί είδηση.

Το γεγονός πως καβαλούσε με πρόβλημα στο χέρι προφανώς δεν μείωσε στο παραμικρό τη δημοσιότητα του συμβάντος, Το πρόβλημα αυτό δεν έφυγε εντελώς μια εβδομάδα αργότερα, αλλά ο αναβάτης της Montesa Honda ήταν σαφώς καλύτερα στον δεύτερο αγώνα της χρονιάς στην Ισπανία.

Εύλογα λοιπόν ήρθε η αποκατάσταση της τάξης, καθώς ο Bou ήταν αχτύπητος και τις δύο μέρες του αγώνα, παίρνοντας τη νίκη με το απόλυτο των 40 βαθμών.

Κατά την πρώτη μέρα του αγώνα – Σάββατο 12/9 – ο πρωταθλητής άφησε δεύτερο τον Jaime Busto (Vertigo) και τρίτο τον Raga, ενώ στη δράση της Κυριακής δεύτερος τερμάτισε ο Raga και τρίτος ο Gabriel Marcelli (Montesa).

Στη βαθμολογία ο Bou παραμένει φυσικά πρώτος με 75 βαθμούς, με τον Raga να ακολουθεί σε απόσταση 10 βαθμών και τον Busto τρίτο με 61.

Ο ερχόμενος τρίτος αγώνας είναι και ο προτελευταίος του σύντομου φετινού πρωταθλήματος, οδεύοντας προς το κρατίδιο της Ανδόρρας το τριήμερο 18-20 Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικά αποτελέσματα αγώνα και βαθμολογία TrialGP 2020

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon