.
Κατηγορία Rally Dakar
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 09:56

H Fantic Motor έτοιμη για το Dakar 2024

Ανακοίνωσε επίσημα την ομάδα και τον μεγάλο χορηγό της.

Η Fantic Motor ετοιμάζεται να πάει Σαουδική Αραβία, για τον φετινό αγώνα Dakar και, πριν λίγες ώρες, με επίσημο δελτίο τύπου, ανακοίνωσε τα μέλη της ομάδας και τον μεγάλο χορηγό της προσπάθειας. Πιο συγκεκριμένα, η Jane Daniels, ο Tommaso Montanari και ο Jeremy Miroir θα οδηγήσουν την αγωνιστική μοτοσυκλέτα XEF 450 Rally Factory, στα σχεδόν 8.000 χιλιόμετρα του σκληρότερου αγώνα εκτός δρόμου στον κόσμο. Πρόκειται για την 3η συμμετοχή της Fantic Motor στον θρυλικό αγώνα.

Χορηγός της προσπάθειας θα είναι η γνωστή μάρκα καφέ Lavazza, μία από τις κορυφαίες στον κόσμο, με την Fantic Motor να υπογραμμίζει τις αρχές που διέπουν τις δύο εταιρείες, αναφέροντας χαρακτηριστικά την «στόχευση στην αριστεία, την καινοτομία, την κοινωνικότητα, την συμπερίληψη και το πάθος».  

«Αυτή είναι η τρίτη συμμετοχή της Fantic στο Dakar και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που αντιμετωπίζουμε αυτή τη νέα περιπέτεια με έναν σημαντικό συνεργάτη όπως η Lavazza», δηλώνει η Matilde Tomagnini, Business Developer Manager της Fantic Motor SpA. «Με τη Lavazza μοιραζόμαστε πολλές αξίες, όπως το ιταλικό στυλ και την αριστεία, την παράδοση και την ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Χάρη στις ικανότητές τους έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, η Lavazza και η Fantic έχουν αποδειχθεί δύο εταιρείες που έχουν μπροστά από την εποχή τους στους αντίστοιχους τομείς τους».

«Η συμμετοχή της Lavazza στο Ράλι Ντακάρ ανταποκρίνεται στον στόχο της διάδοσης της ιταλικής κουλτούρας του καφέ σε όλο τον κόσμο και την προσέγγιση ενός ολοένα ευρύτερου και διαφορετικού κοινού κοινού», δηλώνει ο Carlo Colpo, Group Marketing Communication Director και Brand Home Director του Lavazza Group. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το brand μας σε αυτό το εξαιρετικό γεγονός, συνοδεύοντας τους αθλητές και το προσωπικό τους στις κοινωνικές στιγμές στο bivouac».

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 09:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon